Helena czy Ada?
Którą wolicie?
Oczywiście oceniamy całość, wygląd oraz charakter.
Która lepiej pasuje do Leona?
Odkąd sięgam pamięcią a jestem fanem RE od drugiej części to Ada i Leon są jak nierozłączna para, zawsze mogli na siebie liczyć,
mimo problemów i osobnych frakcji niegdyś Leon należał do S.T.A.R.S, Ada Umbrella, łączyło ich coś wyjątkowego, do dzisiaj ta egzystencja nie znika ;)
Zdecydowanie Ada, jest bardzo tajemnicza ma ciekawe poczucie humoru i jest pewna siebie widać że Leon jej się podoba a ona jemu. Helena to również fajna postać ale do Ady jej brak jednak sporo
On jej tam chyba życie uratował czy coś takiego nie pamiętam dokładnie dawno nie grałem. W 4 części ten wątek się rozwinął a w 6 części widać dokładnie że Leon ją poprostu kocha ona jego też z tym że wzbrania się przed tym trochę.
W Resident Evil 2 obydwoje sobie pomogli, a teraz to widać, Leon faktycznie stara się o jej serce, nie zapominając przeszłości.
Zgadzam się z wami wszystkimi Ada i Leon zdecydowanie nierozłączna para ;) wszystko tu co piszecie to prawdą jest ;).
Jeżeli CAPCOM opisze dalsze losy Leon 'a i Ady w jednym pudełku to niech to będzie miły finał, lub przeciwnie kontrowersyjny splot przeznaczenia :)
Jak dla mnie najbardziej podoba mi się Sherry :)
Ale jak dla Leona, to jak najbardziej Ada, w końcu mają już długi "staż" :)
Sherry fakt od czasu RE 2 zrobiła z niej się niezła dupa :)
Ale duet Ada Feat Leon - zawsze !
Ogólnie mam głęboką nadzieję że będzie kontynuacja :)
Tak Sobie narobiłem ochoty że dzisiaj muszę popykać w RE6 :D
Hehhehe, ja pykam co chwilę w RE - teraz katuję Revelations na DS - a :)
Kontynuacja miejmy nadzieję będzie :)
W RE 6 owszem, Helena, chociaż o włos bije Adę - w niektórych scenkach Ada jest HOT ! ale Helena mimo głupawego AL - nokautuje przeciwników dość seksownie :)
Ciężko ogólnie wybrać :)
Ada jest atrakcyjna, i ten Jej charakterek :) Jest pewna siebie, do tego taka "wrodzona elegancja" sposób mówienia, poruszania się.
Helena jak dla mnie jest trochę mdła...mało wyrazista. Nie umiem powiedzieć jaka jest, niczym się nie wyróżniła szczególnym..taka o sobie bohaterka typowa, jakich wiele.
Sherry jest bardzo urocza za to, wydaje się być taka delikatna i krucha (chociaż wiemy, że tak nie jest :))
Więc naprawdę ciężko się zdecydować, która z nich jest najlepsza.
:)
No to masz dylemat tak jak ja, wciąż to Claire jest u mnie na 1 miejscu, Ada prawda, twarda i stylowa, Sherry mało jej było w serii RE, dla mnie jest jak powietrze, w RE 2 była raczej tylko jako dodatek do fabuły w RE 6 łazi za tyłkiem...Jill wciąż atrakcyjna filmowo...co do gier to się nie zmienia :)
A oglądałeś serie filmow RE?Tam to zdecydowanie najlepszą dupencją jest Claire Redfield
Pewnie że tak, i pewnie że popieram cię w 100 % - z całej serii RE to Claire Redifield jest moją ulubioną postacią, Ali to piękna aktorka, twórcy filmowych Re wiedzieli jak zadziała to na fanów :)
Dla mnie to wszędzie Ada jest najlepsza czy to film czy to gra czy to animacja to Ada rządzi :D. Oczywiście kazdy ma swoje zdanie i je szanuje :).
Dla mnie wieczną sex bombą jest Claire Redfield - to że mało wywija dupcią w grach i w filmach nie znaczy że nie jest pociągiem na faceta....ja mam to zdanie i gust że Claire ma to coś :)