Dokładnie, już tylko ponad 2 miesiące i będziemy mieli RE 6 - do tego zwiastuny zapowiadają przeskok z przeszłości i to co teraz będą robić nasz e ulubione postacie, wszyscy już wiedzą jak dowalić Umbrelli :)
Pozdrawiam :)
Takie pytanie z innej beczki. Gdy już będę mieć prawdziwy komputer (ten ma 10 lat :)), to bawić się w 4kę i 5kę czy 6eczka jest aż na tyle dobra by poprzednie części pominąć (4 i 5)?
Nie nie wiem, RE 6 to nowość, nie jest jeszcze obcykana, jak dla mnie RE 6 nie jest lepsza od RE 5 i nie jest gorsza od RE 4, odwrotnie to samo, twórcom chodzi o to samo, czyli zachować klimat, i rozgrywkę z pełnej nawalanki....
RE 6 jak na razie nie jest znana w pełni by o tym pisać, na razie grałem w demo, i napiszę szczerze że RE 4 jest o wiele lepsza...
Aha, jak jesteś fanem, nie pomijaj tak ważnych zdarzeń przed RE 6 :) - to kontynuacja, kontynuacją :)
Fanem nie jestem, ale jest to seria którą warto się zainteresować, szczególnie, że lubię takie klimaty :)
I wzajemnie bo też jestem fanem takich klimatów, a strona fana jest przypadkowa, bo już grałem w RE Gaiden na Pegazusa....
absolutnie nic nie omijać znam serię od początku,,,,ale wiele nie bierze pod uwagę faktu że się zestarzelii już ich nie rajcuje coś co rajcowało kiedyś. co do RE 4 nie ma sie czego czepić, mozę nie jest to już HORROR pełńą gębą ale miód jest niesamowity, interaktywne filmiki itp plus mega zrobieni BVOSSowie. jak ktoś tak strasznie tęskni za RE1 lub 2 nich sie cofnie w czasie albo kupi sobie GAME CUBE bo na tą konsolę wyszedł toczka w toczkę remake. czsy sie zmieniły a seria ewoluowała. ( nie dla każdego w coś lepszego) ale gwarantuje wam ze nastepne pokolenie grzeje sie jak nigdy nowymi częściami gier nie mając pojęcia co było wcześniej.....a za pare lat będą mówić......eeee to RE 8 to hujnia nie to co RE 4 kiedyś ..... (((( : P znamy to skąś:D )))))
czsy sie zmieniły a seria ewoluowała. ( nie dla każdego w coś lepszego) ale gwarantuje wam ze nastepne pokolenie grzeje sie jak nigdy nowymi częściami gier nie mając pojęcia co było wcześniej.....a za pare lat będą mówić......eeee to RE 8 to hujnia nie to co RE 4 kiedyś ..... (((( : P znamy to skąś:D ))))) - OJ RACJA !!!
1,2 i 3 to cudownie sie gralo :D . 4 moze byc,ale fabula mi sie nie podoba, 5 wiadome graficznie kozak , warto grac dla samego realizmu:) Mysle ze 6 bedzie wymiatac,,sadzac po trilerach :D Mam nadzieje ze dozyje Residen Evil 100 :D:D
Dooooookładnie !
0 - 3 to piękny klimat w pięknej oprawie w starym stylu który kocham :)
A nowsze odsłony, może mają mniej klimatu z poprzednich odsłon, ale za to dynamikę gry może pozazdrościć nawet nowsze gry typu Battlefield, czy Call Of Duty.....:P
A to dobry plus :)
Co do RE 6 grałem w demo, szykuję się na podstawkę, ale wiem że mnie nie zawiedzie :)
Na oficjalnej stronie ujawniono, że po przejściu 3 kampanii głównych odblokowuje się kampania Ady: ścieżka przecinająca wszystkie trzy kampanie, tylko solo - bez burzącego frajdę co-opu. Gameplaye z Adą wydają mi się najbardziej horrorowe z wszystkich dem.
Masz rację ja osobiście też uważam ten dodatek za bardziej klimatyczny od pozostałych :)
Było by bardziej klimatycznie jak by dali spokój z Co-opem gdyż jak widać najlepszy scenariusz ma Ada. Co do co-op to czy ktoś używa w ogólę tych komend "wait, follow me, etc..."?
No według mnie to najlepiej jak solo działasz sam all rozwalasz ;p ja to sam wole raczej grać niż z kimś ;].
Solo najlepiej sie gra..a nie zeby ktos sie krecil kolo dupy... jeszc e ratowac do tego trzeba :D jak w opalach..eh
Jeśli już co-op to tylko z jakimś znajomym, bo granie z jakimś przypadkowym graczem potrafi nieźle wkur...ić
Trochę dopracowali ten szczegół i to raczej ty jesteś ratowany:) No i nie trzeba się martwić o broń oraz amunicję dla partnera:)
" No i nie trzeba się martwić o broń oraz amunicję dla partnera " dla mnie to iść na łatwiznę.....minus !
dla mnie plus, gdyż w RE5 bardzo irytował mnie fakt że "komputer" strzelał do pająków z magnum i swoje małe zadrapania leczył bezcennymi spreyami:)