Jestem wielkim fanem serii RE od samego początku od Zero do pięciu te części były rewelacyjne,miały klimat,a tu,tyle czekania i zawód,tylko 5/10,szkoda,seria RE dla mnie skończyła się na piątej części.
Bez przesady, RE 6 jest tak samo rewelacyjna jak pozostałe serie z nowej generacji RE (RE 4, 5 UC,), choć nie powiem z błędami grywalnymi i graficznymi :)
No może troszkę przesadziłem z tą oceną,ukończę ponownie i zmienię z pewnością ocenę:)
Okej, każdy ma rożny gust, ale jako fani Re wiemy że niewielkie błędy w grze nie zniszczą naszego nastawienia do historii jaką tworzy od kilkunastu lat firma CAPCOM :)
Chyba RE Remake z Gamecuba,ale na równi stawiam dwójeczkę i Code Veronicę HD z PS3
yyy... klimat w RE5 ? Aaa , chyba , że chodzi Ci o klimat Call Of Duty , no, fajnie się biegało i strzelało W SŁOŃCU do wszystkiego , co się rusza - to jest dopiero klimat , jak w mordę strzelił ! Normalnie srałem ze strachu , gdy musiałem tego kolesia z miniganem ubić... myślałem , że walnę na zawał ! Jak słyszę o klimacie w RE5 , to mi się niedobrze robi . Ty naprawdę grałeś w RE 0-4 , czy tylko mówisz ? Już ta szóstka ma znacznie więcej klimatu od tego ... piątego nieporozumienia .
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę na moją rozmowę z użytkownikiem Leon92Kennedy,przeczytaj ją dokładnie a zauważysz że na początku dałem słabą ocenę szóstej części,ale po ukończeniu któregoś razu z kolei podniosłem do 9/10,moim zdaniem to sprawiedliwa ocena i tak grałem we wszystkie części,które ukończyłem po kilka razy jak i również miałem je w dzień premiery robiąc preordery.
Masz rację , trochę przesadziłem , ale gdy już przeczytałem Twój komentarz , to już sobie darowałem dalsze czytanie ; )
Dzięki,ukończyłem dwa razy całość,teraz bawię się w odkrywanie reszty umiejętności:)
Spoko, fanie, ja też ciągle robię coś nowego w RE 6, teraz gram w Operation Raccoon City, polecam :)