zaczynamy dzisiaj z kumplami maraton. czekaliśmy na tę grę od dawna. kończymy w
poniedziałek :-)
Kurcze, grałem w wersje demo na X-a. Powiem tyle..obstawiam kampanię Leona za najbardziej ciekawą. No Jake'a też robi wrażenie. Kampania Chrisa zdaje się być trochę monotonna, poza tym Chiny to nie moje klimaty. Tak czy siak szykuje się kooperacja. Mam nadzieję, że będzie dużo Bossów. Pozdrawiam.
jak ktoś lubi residenta to wszystkie kampanie są spoko. każda trzyma poziom i ma klimat. jako fan przymykam oko na słabszą niż w piątej części grafikę i na wszechobecne skrypty bo jako całość jest klimatycznie i można chodzić i strzelać :-)
Ja skończyłem wszystkie kampanie, grałem około 12 h, na wszystkich i powiem jednak że Leon i jego tryb w kampanii wymiata :)
Tak średnio ile przechodziłeś jedną kampanie i czy cała gierka jest zarypista? Trudne są bosy ?
Jedną kampanię przechodziłem około 2 do 3 h....bez pośpiechu, lubię pozbierać i pozwiedzać :), a boss' ów jest sporo, i każdy inaczej oddziałuje na odbiorcę, jak dla mnie raz średni, a raz naprawdę skuteczni...
A amunicji dość często brakuje we wszystkich kampaniach czy jest nadmiar ;)?.Jak jest mało amunicji to ja nie lubię bossów bo wtedy ciężko je ubić i trzeba myśleć dużo xd, ale jak jest nadmiar amunicji to zmieniam zdanie i uwielbiam killować bossy z przyjemnością i radością. :) .
E to szybko przeszedłeś, a gdzieś pisali, że przejście jednej kampani zajmie 10h czyli 70% re 5 xD.
Kampanie Ady i Leon' a są najlepsze, co do pozostałych są o wiele krótsze, ale i tym nie brakuje akcji :)
kampania Chrisa to druga pod względem akcji i kombinacji :)
torche szybko ci to poszło. ja gralem i nie za bardzo przeszukiwałem pomieszczenia, tak z grubsza a nie udało mi się przejść żadnego rozdziału poniżej 1h. tak 1,5 do 2h na rozdział a kampania leona ma 5. to nieźle musiałeś lecieć przez tę gre.
ja ukończyłem kampanię leonem i jake'iem i czasy na rozdział miałem porównywalne. gra jake'iem jest zupełnie inna niż kampania leona . ma zupełnie inny klimat ale jest świetnie zrealizowana i filmiki są świetnie wyreżyserowane tak więc obie świetne. jeśli kampania ady jest najlepsza to musi być naprawdę coś! nie mogę się doczekać :-) pozdro
Jestem nie chwaląc się maniakiem, gdy miałem matczynego cyca w wieku kilku miesięcy zaczynało się grać w Doom.....
No jakoś grało się przez lata, może to po prostu kondycja w grach :)
ja zaczynałem trochę wcześniej. river raid, flimbo's quest, giana sisters, potem na amidze( kocham ją do dziś:-) ) another world, flashback, the goblins, cannon fodder, sensible soccer, potem u kumpla wolf 3d, doom, quake a potem crash bandycoot, i wreszcie czasy residenta1 , potem 2 i 3. kilka lat potem 4 na pc 5 na xkloca( najgorsza część moim zdaniem) a teraz 6 . było tego trochę i myśle że najlepsze gry były na amidze. o flashback nie zapomne nigdy:-) pozdro