PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638130}

Resident Evil 6

BioHazard 6
2012
6,9 3,2 tys. ocen
6,9 10 1 3154
Resident Evil 6
powrót do forum gry Resident Evil 6

ci co wieszaja na grze psy to w 90 % gracze w demo, a trzeba wiedziec ze gra ma cztery rozne kampanie w sumie jak by cztery gry. gra w sieci jest boska , mozna grac jako ktorys bohater lub jako monstrum :) jak dla mnie gra zamiast gniotu roku (jak tu nie ktorzy pisali) jest perelka . w moim odczuciu gra jest gra roku . za nim ktos tu cos napisze niech sie upewni ze gral w gre ;-/ i we wszystkie tryby

użytkownik usunięty
lukedevilmeister

Na Pewno grałem w grę, w tryb DEMO, oraz ORIGINAL MODE, poprawiłem DEVELOPERS CUT, no i niezapomniany MULTI Mercenaries :)
Przeszedłem wszystkie kampanie, bo jak na fana serii RE musiałem dobić i ta część serii (RE 6), z początku mieszane uczucia, pierwsze strzały, uśmiercone stworzenia, przechadzki zaułkami miasta, potem rozkwitała sympatia z przed lat, kiedy to grałem w RE 2 nocami i dnami po 5 razy :)
teraz też tak jest - kurczę ludzie to jest RE 6 może nowa, poprawiona fabularnie i graficznie, wiadomo jest 2012 rok, realia gier na poziomie tego roku, to nie gniot roku, już bardziej zawiodłem się na Diablo III czy Assassin' s Creed III, co wcześniej było na równych nogach jak nie teraz :)
RE 6 do końca pozostanie liderem gry 2012 - to oczekująca gra roku, a zawiodłem się nie na Capcom' ie a na innych grach.
Popieram rozmówcę wyżej, w RE 6 nie wystarczy grać w demo i ocenić grę na niepozytywną, ją trzeba poznać bliżej, jak nową dziewczynę na drugiej randce, bo na pierwszej była lekko nieobecna, na trzeciej zaś będziemy ją tulić w pościeli :)
tak jest z graczem PC - towym, pierwsza randka to idziemy do sklepu, kupujemy grę za te 120 zł, a co tam stracę, mamcia mnie zatłucze bo głupi jestem i wydaję tyle na grę zamiast na kalesony na zimę.....a co tam, instalacja to druga randka, już czuję te nieprzespanie nocki za PC - tem, i trzecia randka, orgazm......gram i gram, z początku nie idzie, ale potem jest jak po zjedzie w dół 100 km, walburgiem bez silnika ze stromego zbocza :)
Tak to wyobraźnia sięga bardzo kreatywnie, a można sobie wyobrazić....
RE 6 jest dla mnie wisienką na torcie, gdy inni woleli by listek mięty, tak jak kiedyś RE 5 był populacyjnie odrzucany tak jest teraz z RE 6,ale ludziska...nieee, ja daję 10/10 bo ja fan :)

Dzięki i pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
lukedevilmeister

Jeżeli ktoś nazywa RE6 gniotem roku to nie grali w min. Crysis 3 i Aliens Colonial Marines.

użytkownik usunięty

Resident Evil 6 i gniot - gdzie to widzieli, po bzdurnych wypowiedziach antyfanów którzy lubują się w Minecraft ?
Niech skończą pierniczyć ! RE 6 to kolejna świetna odsłona CAPCOMU ! i koniec kropka :)