Zgadzam się z tobą,zaraz wyjdzie SR IV które moim zdaniem niczym się nie różni od SR III
i co z tego? Mi się SR3 cholernie podobało, bardziej niż jakiekolwiek GTA. Przyznaję że GTA 5 wygląda świetnie ale i tak najpewniej kupię SR4 a nie GTA.
GTA SA > SR The Third. Mimo to, moim zdaniem nie powinno się porównywać tych gier ponieważ różnią się one klimatem i ogólnym podejściem do histroii i gameplaya. SR jest cholernie absurdalny i dzięki temu daje więcej frajdy. ;P
To oceniasz lepiej SR czy GTA SA? Bo oceniłeś w tym komentarzu że SA jest lepsze ale dalej mówisz że SR jest lepszy
Koneser? Tacy ludzie to po prostu stare pryki, albo jak kto woli pseudo hipsterzy...
Gdyby takich ludzi jak wy było więcej to nasza cywilizacja zatrzymałaby się w miejscu...
GTA SA najlepsze fabularnie i klimatycznie.
GTA IV ewolucja na miarę GTA III choć odrobinę niedoszlifowana.
GTA V być może najleposza gra w historii.
GTA VC dobry przedmak GTA SA/ulepszone GTA III. ;)
Jeśli chodzi o gry to niestety jest szansa, że tak. ;__;
Zaczyna się u Ciebie okres, w którym odrzucasz wszystko co nowe i jak napisałeś wyżej nie uznajesz dalszych części - stare było najlepsze.
W takim momencie stajesz się prykiem. ;C
Rozumiem, że można kochać coś co jest stare bo ma się z tym miłe wspomnienia, ale nie można od razu odłączać się od nowinek. Powiedz mi dlaczego nie uznajesz nic po Vice City? Co jest złego w lepszym San Andreas, albo w prawdopodobnie najlepszym V? Gry są po prostu lepsze od poprzedniczek bo RockStar potrafi naprawiać/udoskonalać swoje produkcje i mimo, że mogą one nie mieć klimatu Vice City to napewno nie są warte odrzucenia.
Ja mam 17 lat i mam nadzieję, że nigdy nie wejdę w taką fazę. Gram często w nowe gry i niektóre mnie nawet urzekają (Saints Row The Third przykładowo), nie tracę przy tym "miłości" do moich ukochanych tytułów z lat młodszych, ale sprawiam sobie nowe ważne dla mnie pozycje.
Akurat jeśli chodzi o GTA 4 to ta część mnie odpycha, oczywiście, też nie odpycham nowych tytułów jeśli chodzi o gry bo np. uwielbiam całą trylogię BioShocka
Co kto lubi, ale każdy szanujący się gamer powinien uznać, że przy GTA IV zaszła pewna znacząca rewolucja, podobno do tej przy GTA III.
Tylko dzieciak może nazwać tak dobrą grę jak SR The Third gównem....
Choć moim zdaniem nie jesteś dzieciakiem tylko kretynem....
Co z tego, że inna gra jest lepsza? Czy to oznacza, że TO nie może byc rewelacyjne?
Nie, to nie oznacza, że nie może być rewelacyjne. Ale nie jest, bo to zwykła tandeta, takie są fakty.
Przykro mi, ale takimi postami pokazujesz tylko jak bardzo znasz się na grach....
http://www.metacritic.com/game/pc/saints-row-the-third
TAKIE są fakty...
"Nietykalni" ma 8,7 na filmwebie i 3 miejsce. Czy to świadczy o tym, że jest to wybitny film? Nie. A czy to świadczy o tym, że ludzie nie są wymagający? Tak.
Kolego.... To co Ci wysłąłem to jest średnia ocen krytyków gier, a nie normalnych odbiorców... -_-"
Ale kogo obchodzi user score?
Jest 84/100 od krytyków i wyszło, ze prędzej sam jesteś gównem... ;\
Przegrałeś na argumenty, więc po prostu skoncz i nie pogrążaj się jeszcze bardziej...
A tak wogóle to jak chcesz poważnych ocen to nie patrz na portale typu FW gdzie oceniają widzowie, którzy w wielu przypadkach się nie znają lub tylko chcą hejcić, ale na portale gdzie jest podział na krytyków i innych.... <NOOOOOOOB>
http://www.rottentomatoes.com/m/the_intouchables/
Zabawne, bo właśnie byłem na tej stronie i zabawne, bo mamy 75%, co jak na krytyków jest raczej wysoką oceną.
No i http://www.metacritic.com/game/xbox-360/grand-theft-auto-iv oraz http://www.metacritic.com/game/xbox-360/grand-theft-auto-v nie świadczy o niezawodności, bo jeśli IV ma 98, to V musi mieć bezsprzecznie 100.
Tfuj komentasz to gufno 1/10 i porównywanie go do mojego buuuuu.
Kurde, schodzę do twojego poziomu. ;__;
Nie patrzeć na portale typu FW. Zobacz sobie ocenę FIFA 13 tych wielkich, nieomylnych krytyków, a następnie user score, gdzie user score ma dużo większe odzwierciedlenie w rzeczywistości.
User score to pole do popisu dla hejterów, więc nie ma co na to patrzeć... Popatrz sobie na nowe CoD, BF, albo Diablo.
Ocena 90/100 jest adekwatna ponieważ jest to udana kontynuacja najlepszej gry sportowej, ale nawet jakby krytycy przesadzili o te 10pkt. (bo każdy w końcu może mieć inne zdanie) to tutaj rozchodzi się o to twoje "gówno" dla genialnej gry...
A w skali byłoby to jakieś 80pkt mniej, so.
I bardzo dobrze, że Diablo zostało tak nisko ocenione (chociaż w sumie za nisko), Diablo II>>>>>>>>>>>>>Diablo III.
Nie jest adekwatna i nie jest udana kontynuacja. Nie nazywaj udanej kontynuacji, jeśli FIFA 12 była lepsza (choć po poprawkach różnica zmalała).
A tutaj się rozchodzi o moje "gówno" dla genialnej gry. Fajnie, tylko, że moje "gówno" dla tej "genialnej" gry zostało użyte z powodu "gówna" dla GTA V. Chciałbym zauważyć, że to Ty tutaj zacząłeś wyzywać od kretynów i sugerowałeś porównanie mnie z gównem, więc skoro ja zrobiłem coś tak złego w Twojej ocenie to nie chcę myśleć, jak teraz oceniasz siebie.
Jeśli jara Cię nawalanie się z kosmitami i wszystkie inne głupoty tej mizernej gierki, z której jarają się właściwie tylko koledzy siostrzeńca, który chodzi do IV klasy to ja podziękuję za dalszą "dyskusję" (bo z Twojej strony ciężko to tak nazwać).
I znowu serwujesz dużą ilośc bezpodstawnych i bezsensownych argumentów...
"Chciałbym zauważyć, że to Ty tutaj zacząłeś wyzywać od kretynów i sugerowałeś porównanie mnie z gównem" - Tutaj tylko i wyłącznie przytoczę twój pierwszy komentarz aby uświadomić Ci twoją ignorancję i fakt, że nie wiesz co piszesz.
"Chyba tylko dziecko może powiedzieć, że to gówno jest lepsze od GTA."
Ewidentnie ty zacząłeś bo twój komentarz był tak wulgarny, że inaczej skomentowac się tego nie dało...
"Chciałbym zauważyć, że to Ty tutaj zacząłeś wyzywać od kretynów i sugerowałeś porównanie mnie z gównem, więc skoro ja zrobiłem coś tak złego w Twojej ocenie to nie chcę myśleć, jak teraz oceniasz siebie." - To jest to z serii Bez sensu.
"Jeśli jara Cię nawalanie się z kosmitami" - Tutaj to chyba najbardziej zabłysnąłeś bo pokazałeś, że nawet nie grałeś w grę. ;) To info masz pewnie z trailera IV części bo w Trójce nie ma ŻADNYCH kosmitów.
"z której jarają się właściwie tylko koledzy siostrzeńca, który chodzi do IV klasy" - Saint's Row to jedna z najpopularniejszych gier w historii, dowód tutaj: https://www.facebook.com/SaintsRow?fref=ts
"to ja podziękuję za dalszą "dyskusję" (bo z Twojej strony ciężko to tak nazwać)." - W końcu zauważyłeś, że przegrałeś i odpadasz? Trochę późno.... No, ale przynajmniej masz rację, że z MOJEJ STRONY to nie jest poważna dyskusja, bo prezentujesz baaaaaardzo niski poziom.
Ktoś tu chyba czegoś nie zrozumiał. Mój komentarz był powiedzmy "wulgarny", następnie Twój komentarz był wulgarny ze względu na mój wcześniejszy, wulgarny komentarz, tylko że nie rozumiesz, że mój wulgarny był ze względu na tytuł tematu. Więc jeśli ja jestem ten "zły", to Ty również.
O kosmitach - mowa o serii, bo kosmici to taki sam absurd jak wszystkie głupoty wczesniejszej części.
Saints Row jest popularną grą? O matko! I co z tego? Dodam, że Twój link nie działa. No i od kiedy ilość lajków to równoznacznik popularności?
Osoba, która kilka razy wyzywa w dyskusji pisze o niskim poziomie. OK.
Mówisz o asurdalności, ale nie rozumiesz, że fabuła, gameplay, klimat i wszystko inne są specjalnie tak bardzo przegięte!
Po to, żeby ludzie nie upieprzali się, że SR jest kopią GTA...
Jest cholernie oryginalny i daje ogrom możliwości, których w GTA nie doświadczymy, m.in możliwość tworzenia postaci, możliwość wpływu na zakończenie misji co ma odbicie na świat, poczucie potęgi nieśmiertelności gdy wykonamy wszystkie aktywności dostępne w grze, itp.
Jednak mimo to, że to dwie różne gry to takich ludzi jak ty, którzy i tak się uwalą i będą oceniać grę BO NIE JEST REALISTYCZNA i jest inna niż GTA (wtf is wrong with u bro?). W takim razie w poszukiwaniu realizmu polecam odstawić gry i wyjść na pole, bo nie umiesz się bawić...
Jesteś po prostu zwyczajnym fan boyem GTA i nie potrafisz zrozumieć i przyznać, że SR III jest równie dobry, tylko inny...
Wreszcie napisałeś coś, nad czym warto się zastanowić i sprawi, że mimo, iż nie lubię tej gry, to zrobię do niej jeszcze kiedyś podejście.
Trailer jest naprawdę genialny, na poziomie trailerów GTA. Gra w mojej opinii nie.
Ale jest "ale" "by ludzie nie upieprzali się, że SR jest kopią GTA", więc po co wydawanie chociażby GAT V w dniu premiery V? Troszkę bezsens.
Na przyszłość nie dawaj linków do opinii krytyków, bo to nie może być argumentem i nim nie jest. To, że jest inna niż GTA nie ma wpływu na moją opinię. Nie muszę również odstawiać gier, bo w ciągu roku to mnie interesują max. 2 tytuły. I nie, nie jestem fanboyem.
PS. Mogłeś w ten sposób rozmawiać od początku (;
Aha, noi link działa i TAK ilośc lajków reprezentuje popularność...
Bo jeżeli 1,5 mln ludzi lubi jakąś stronę na FB to chyba nie bez powodu co nie?
Jednak głównym celem przytoczenia tego linka było zniszczenie twojego debilnego komentarza na temat tego kto lubi tę grę.
Skoro link działa, to się wyloguj z fejsa i spróbuj w niego wejść. Wiesz, Lady GaGa na fejsie ma 60mln lajków, jest popularna, ale to, że jej muzyka jest dobra niestety za tym nie idzie.
No i Bayern jak zdobył LM to też z minuty na minutę miał więcej like'ów. Zgadnij kto w większości przypadków lajkował?
Dobrze, ale teraz proszę powiedz mi o co Ci chodzi?
Bo nie rozumiem jak to się ma do popularności SR na FB. ;o
Matko bez urazy ale nie rozumiem was czemu zawsze jak wchodzę na stronkę z SR są wpisy GTA to i tamto a na stronie z GTA nie widziałem ani razu takich porównań sam nigdy bym za chvja nie porównał tych gier bo to i to,to inne typy gier.Lubię bardzo GTA i z miłą chęcią gram w podobne gry tego typu pod względem mechaniki chodzi mi to o widok tpp,otwarty świat itd. ale rozwalają mnie te porównania czemu bo każdy kumaty wie że każdy ma swój gust ja lubię GTA ty SR po co to pisać że to jest takie a to takie jeśli to mało ciekawe i bezsensowne to tak jak powiedzieć do kumpla pierd...się ja gram w GTA a ty w SR więc jesteś chvjem bo to GTA rządzi!!!Trzeba być otwartym i szanować to że inni lubią tą serie inni tamtą bo nie raz jest tak że w to i w tamto bawiło się dobrze potem chce się ocenić tą grę skomentować i co się widzi fale kwasu na forach. Wiekowo wiadomo kto zakłada takie tematy ale no sorry internet to nie sracz i tu nie wrzuca się swojego gówna które zatyka inne ciekawe tematy.A odpowiedzi typu .........(wiemy jakie) ukazują że mamy to czynienia z osobą która powinna się leczyć tak jak się ludzie leczą z używek bo to w końcu też choroba jeśli ktoś nie umie dyskutować tylko hejci a jeszcze gorzej gdy to mu sprawia frajdę wtedy to już jest osobnik któremu można tylko współczuć że musi się biedak napinać by poprawić sobie samopoczucie czy też by nie mieć straconego dnia.Pozdrawiam kulturalnie dyskutujących.