Taki mały zarys fabuły :)
No i mamy pierwsze informacje. Po wydarzeniach z „trójki” gang Świętych przewodzi wyzwolonemu światu, a jego szef (czyli gracz) został wybrany na prezydenta Stanów Zjednoczonych. Sielanka nie trwa jednak długo – Ziemię atakują obcy, którzy przenoszą gangsterów do „dziwnej” kopii miasta Steelport. Wyposażeni w nadprzyrodzone moce bohaterowie będą musieli uwolnić ludzkość, która uwięziona jest w „psychicznym uścisku” dziadka-kosmity Zinyaka i wydostać się z fałszywej metropolii.
Czyli to prawda, że włączyli to do czwórki. Wolałbym żeby to był dodatek, a czwórka jako coś zrobionego później i znowu jakaś ewolucja duża.
Ale co to w ogóle jest jakiś moc WTF.
Zawiodłem sie ogólnie...
Ale to może być spowodowane tym że przejeła go inna firma
MI ten pomysł sie nie spodobał jakoś nie mam przekonania że w czasach teraźniejszych bohaterowie dostają super moce ale cóż to jest Saint Row najbardziej porąbana gra jaką widział świat :P
Jak dla mnie jednak Postal bije na głowę serię Saints Row. Też jest zryty i kontrowersyjny ale jednak odnoszę wrażenie, że motywy i humorystyka zastosowana w Saints Row skierowana jest do dzieci :l