PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680532}
7,4 5,2 tys. ocen
7,4 10 1 5233
Saints Row IV
powrót do forum gry Saints Row IV

jak bardzo popieprzona ta gra będzie, trójka była zajebiaszcza nawet

The_Fallen

Taki mały zarys fabuły :)

No i mamy pierwsze informacje. Po wydarzeniach z „trójki” gang Świętych przewodzi wyzwolonemu światu, a jego szef (czyli gracz) został wybrany na prezydenta Stanów Zjednoczonych. Sielanka nie trwa jednak długo – Ziemię atakują obcy, którzy przenoszą gangsterów do „dziwnej” kopii miasta Steelport. Wyposażeni w nadprzyrodzone moce bohaterowie będą musieli uwolnić ludzkość, która uwięziona jest w „psychicznym uścisku” dziadka-kosmity Zinyaka i wydostać się z fałszywej metropolii.

Dr_Kaszanka

hmmm...brzmi jak to co miało byc w dodatku do trojki

The_Fallen

Czyli to prawda, że włączyli to do czwórki. Wolałbym żeby to był dodatek, a czwórka jako coś zrobionego później i znowu jakaś ewolucja duża.

The_Fallen

teaser
http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/11/panie-i-panowie-tak-wyglada-sain ts-row-4

The_Fallen

no tak juz wkledjony zostal trailer na stronie tej gry tutaj na filmwebie

The_Fallen

Ala słabo wyszedł

Dr_Kaszanka

Ale co to w ogóle jest jakiś moc WTF.
Zawiodłem sie ogólnie...
Ale to może być spowodowane tym że przejeła go inna firma

Dr_Kaszanka

I dobrze. Będą supermoce co spowoduje, że ta gra bedzie jeszcze lepsza

The_Fallen

MI ten pomysł sie nie spodobał jakoś nie mam przekonania że w czasach teraźniejszych bohaterowie dostają super moce ale cóż to jest Saint Row najbardziej porąbana gra jaką widział świat :P

Dr_Kaszanka

Dlatego im więcej miszmaszów tym lepiej.

The_Fallen

:D:D

Dr_Kaszanka

Jak dla mnie jednak Postal bije na głowę serię Saints Row. Też jest zryty i kontrowersyjny ale jednak odnoszę wrażenie, że motywy i humorystyka zastosowana w Saints Row skierowana jest do dzieci :l

Dr_Kaszanka

W SR3 DLC też były moce.

ocenił(a) grę na 7
Dr_Kaszanka

Wątpię czy za to odpowiada nowy wydawca/właściciela. THQ gdy już było blisko bankructwa,postanowiło przerobić samodzielny dodatek (enter the dominatrix) na pełnoprawną część.
Niestety wydawca poległ (forever the best), a koch media przejęło praktycznie gotową grę .