Świetna gierka jak na tamte czasy. Do tej pory lubię od czasu do czasu do niej wrócić.
Gdyby w kolejnych częściach studio dopracowało poruszanie i walkę na lądzie mieli byśmy do czynienia z niezapomnianymi hitami a tak pozostało piękne wspomnienie godzin spędzonych przy pierwszych częściach i niesmak spowodowany olewaniem fanów i fuszerką w kolejnych.
tak sobie teraz gram,ale do końca nie wiem jaki jest głowny wątek, oswiecisz mnie?
Gralem w pierwsza mocno zbugowana wersje 17 lat temu. Nie udalo mi sie skonczyc. Teraz w Wielkanoc postanowilem zapodac sobie polska wersje. Sposob sterowania mnie wrecz odrzucil, a kiedys zagrywalem sie w to calymi dniami. Chyba juz dawno wyroslem z tak mocno zrecznosciowych gier.
Witamy w gronie tez 17 lat temu i tez kopę godzin spędziłem w tej grze i zakładam ze dzisiaj bym jej delikatnie mówiąc nie strawił w to grałem potem w Pirates of the Caribbean z 2003 i jak dzisiaj ja widzę to aż się dziwie ze wtedy odbierałem te gry za naprawdę ładne a teraz sam wiesz pewnie o co mi chodzi
pozdrawiam
super gra piracka battle of sea do ściągnięcia z google pley, cos na wzór starego sefight zapraszam do Gildi PØL szybki rozwoj konta i wspaniała atmosfera jeszcze raz zapraszam nie trzeba nakładów pieniędzy żeby zrobić fula :)