PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612954}
6,6 1,1 tys. ocen
6,6 10 1 1083
Serious Sam II
powrót do forum gry Serious Sam II

Srednia

użytkownik usunięty

Szczerze liczyłem że dostane coś na kształt obydwu starć i można powiedzieć że częściowo to dostałem ale po pewnym czasie grania zauważyłem że granie zaczyna mnie nużyć,co nie miało miejsca podczas grania w poprzednie części,wiec trzeba powiedzieć ze w tej części coś nie wyszło,czegoś zabrakło,
Pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 9

Mnie osobiście gra wciągnęła, te wszystkie poziomy, nowe potwory, bronie. Rozwałka w dobrym stylu POLECAM!

użytkownik usunięty
szklanakot

no cóż każdy widzi tą samą produkcje inaczej,tobie się podobał Serious Sam 2 i dobrze się bawiłeś grając a ja z kolei grając byłem znużony,zdziwiony stylem graficznym,wyglądałem wrogów itp mimo to grałem bo chciałem znaleźć jakieś pozytywne strony tej tej produkcji,ale coś mi się powaliło z sejwami i straciłem wszystkie więc darowałem sobie kolejne podejście.

ocenił(a) grę na 7
szklanakot

Jest klimat. Też od razu mnie pochłonęła na kilka ładnych godzin ale niestety nie przeszedłem jej. Pod koniec jak jedzie no nas ta piramida na kółkach czy coś, whatever to tyle przeciwników generuje gra, że nie wyrabiałem się ze strzelaniem hehe Generalnie podpasowało mi to przeinfantylizowanie całej otoczki gry...

ocenił(a) grę na 7

Podobny problem jak z PK: Overdose. Brak klimatu poprzednika lokacje i przeciwnicy odstający od oryginału ale ta jest dużo lepiej wykonana zwłaszcza pod kwestią grafiki. Może nie jest średnia ale niezła daję 6+.

ocenił(a) grę na 7
a1ien_1385

No,może 7 z dużym minusem.