Według mnie fajnie, że będzie single oraz multi, mam tylko nadzieje, że single będzie równie rozbudowany jak multi albo po prostu single będzie zadowalający np. 100h rozrywki. :)
tylko te wymaganie mnie przerażają. :(
Tu masz sprzęt na którym gra będzie śmigać w najwyższych detalach :
http://www.overclockers.co.uk/LP/8-pack-systems.php Komputer nazywa się SUPERNOVA.
ale na pewno nie w Polsce, może w Anglii gdzie nastoletni gracz poświęci 10 wypłat by go kupić. albo mniej bo tam kelner z polski zarabia około 2000 funtów miesięcznie. :(
Powiedzmy mieszkasz w Polsce i mieszkasz z rodzicami a rodzice są na tyle dobrzy że nie musisz dokładać się finansowo, pracujesz gdzieś w markecie za 1500zł i odkładasz sobie co miesiąc powiedzmy 1400zł to po 3 latach takiego odkładania będzie cię stać na ten sprzęt : ) : ) : ).
mnie nie chciało by się odkładać aż tyle czasu. :( wolał bym odłożyć se na konto w banku, na przyszłe czasy. :)
Trzymanie w banku pieniędzy to bardzo kiepski interes w dzisiejszych czasach. Taki np ING Bank Śląski proponuje 3% lokaty w skali roku - nie wiem czy pracują tam idioci w tym banku? 3%? Chyba sobie w ch*ja lecą i obrażają inteligencję klienta. Jak mogą oferować 3% skoro 4% jest inflacji a dodatkowo Belka zabiera 19% a nam zostaje gówno. Najmądrzej jest inwestować w ziemię albo w złoto ale nie trzymać w bankach pieniędzy bo to są hochsztaplerzy ci bankierzy. Nie trzymaj w banku pieniędzy bo zbierzesz szajs a nie hajs!