PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668488}
205
chce zagrać
Star Citizen
powrót do forum gry Star Citizen

Według mnie fajnie, że będzie single oraz multi, mam tylko nadzieje, że single będzie równie rozbudowany jak multi albo po prostu single będzie zadowalający np. 100h rozrywki. :)

tylko te wymaganie mnie przerażają. :(

nieznajomy43

Tu masz sprzęt na którym gra będzie śmigać w najwyższych detalach :
http://www.overclockers.co.uk/LP/8-pack-systems.php Komputer nazywa się SUPERNOVA.

nudecroft

Ładny komputer, ale nie będę brał kredytu na dom by go kupić. kosztuje on około 50493,40zł. :(

nieznajomy43

No ja wiem że jest drogi ale ponoć wart tej ceny.

nudecroft

ale na pewno nie w Polsce, może w Anglii gdzie nastoletni gracz poświęci 10 wypłat by go kupić. albo mniej bo tam kelner z polski zarabia około 2000 funtów miesięcznie. :(

nieznajomy43

Powiedzmy mieszkasz w Polsce i mieszkasz z rodzicami a rodzice są na tyle dobrzy że nie musisz dokładać się finansowo, pracujesz gdzieś w markecie za 1500zł i odkładasz sobie co miesiąc powiedzmy 1400zł to po 3 latach takiego odkładania będzie cię stać na ten sprzęt : ) : ) : ).

nudecroft

mnie nie chciało by się odkładać aż tyle czasu. :( wolał bym odłożyć se na konto w banku, na przyszłe czasy. :)

nieznajomy43

Trzymanie w banku pieniędzy to bardzo kiepski interes w dzisiejszych czasach. Taki np ING Bank Śląski proponuje 3% lokaty w skali roku - nie wiem czy pracują tam idioci w tym banku? 3%? Chyba sobie w ch*ja lecą i obrażają inteligencję klienta. Jak mogą oferować 3% skoro 4% jest inflacji a dodatkowo Belka zabiera 19% a nam zostaje gówno. Najmądrzej jest inwestować w ziemię albo w złoto ale nie trzymać w bankach pieniędzy bo to są hochsztaplerzy ci bankierzy. Nie trzymaj w banku pieniędzy bo zbierzesz szajs a nie hajs!

nudecroft

prawda, ale nawet bank jest lepszy od emerytury. chociaż ziemie są lepszą inwestycją od złota. :)