PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607741}
6,4 461  ocen
6,4 10 1 461
The Devil Inside
powrót do forum gry The Devil Inside

Do dziś gram

ocenił(a) grę na 10

Wiadomo, że gra grafiką dziś nie powala, ale dostarcza mi takiej rozrywki jak mało która.

użytkownik usunięty
Szajba

Gra ma olbrzymi potencjał, ale niestety zbyt dużo show i ciągły kamerzysta przy boku zabija klimat grozy. Gdyby trochę zmienić już na początku fabułę gry w stylu nagłe wyjęcie sytuacji spod kontroli, show które zamienia się w piekło, giną kamerzyści i ludzie za to odpowiedzialni, a gracz jest zdany tylko na siebie byłoby o wiele lepiej moim zdaniem.

ocenił(a) grę na 5

Hehe, Devil Inside do była moja pierwsza full oryginalka którą kupiłem za własną kasę. "Ulica odcięta, brak dalszych uwag", w dodatku pełna polska wersja. No i mroczny klimat momentami dawał się we znaki. Miło powspominać, tym bardziej że po przejściu zostawiłem sobie płytkę z soundtrackiem i długo jeszcze potem odsłuchiwałem nutki w niej zawarte. Samą grę opchnąłem kumplowi z bloku naprzeciwko i też niezły był z tego interes:-), może nawet lepszy niż sam jej zakup<lol>:-)

Hardstyle_Lover

To też mój pierwszy orginał, jeśli chodzi o gry, był wtedy rok 2000, pamiętam jak dziś moment zakupu.
Nabyłem wersje z serii "Extra Klasyka", za niecałe 20 zł, a grę mam do dziś...