PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=775468}
8,7 10 tys. ocen
8,7 10 1 10056
The Last of Us Part II
powrót do forum gry The Last of Us Part II

Tsunami..

ocenił(a) grę na 10

Psychiczny rozpierdoI i emocjonalny rollercoaster. Najbrudniejsza gra w historii z wstrząsającym zakończeniem. Joel i Abby wcześniej byli normalnymi ludźmi, których mijamy przy drzwiach wejściowych do piekarni, a wirus spodobał, że stali się bezwzględnymi kilerami. Joel zabił tatę Abby, aby chronić Ellie, którą na początku traktował jak niechciany kartofel, a później pokochał jak własną córkę, którą przed laty stracił, a Abby zabiła Joela za śmierć jej taty, zwykłego lekarza o dobrym sercu. Obie strony staram się rozumieć. Historia w grze jest na tyle wiarygodna, że nie jest powiedziane, że w dalekiej przyszłości nie wydarzy się taka historia w prawdziwym świecie..

tralalakotkidwa

Zgadzam się, TLOU przeszedłem wielokrotnie, TLOU 2 tylko raz. Part 2 uważam za wybitną grę jako całokształt, jednakże to jak przy pierwszym podejściu mnie emocjonalnie wyżuła powoduje że nie jestem w stanie podejść do niej drugi raz mimo iż bardzo tego chcę.

ocenił(a) grę na 10
tralalakotkidwa

Dlatego jest lepsza niż 1. Była dłuższa i o wiele lepiej rozbudowana pod względem mutacji zachowania postaci.

ocenił(a) grę na 10
tralalakotkidwa

Zgadzam się. Ta gra jest trudna nie tylko dlatego że jest wszędzie niebezpiecznie, i wszędzie są zarażeni itp. Ale też dlatego że gracz przeżywa emocje podczas gry.