PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28454
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

Oczywiście gra jest arcydziełem, jedną z najlepszych w jakie grałem
Zdziwiła mnie jedna rzecz.Jedna mała, bezbronna dziewczynka która wyrżnęła pół obozu groźnych przestępców :) Naughty Dog chyba trochę przesadziło.

użytkownik usunięty
iniesta019

Przesadą Naughty Dog według mnie już była ilość przeciwników wybita przez Nathana Drake'a, w takim chociażby Drake's Deception. Że zabija to rozumiem, ale tylu w całej grze? :D

Twórcy chcą po prostu zadowolić różnych graczy - niektórym nie wystarczy wyborna eksploracja.

użytkownik usunięty
Moondog

Rozumiem, ale chyba nawet wielbicieli akcji później te strzelaniny mogłyby znudzić :)

ocenił(a) grę na 10

Nate w każdej grze zabija masę wrogów. Nie wiem czemu ludzie tak się przyczepili trójki. Odniosłem nawet wrażenie, że tam zabił ich najmniej.

użytkownik usunięty
iniesta019

"Bezbronna"? - ona nie była BEZBRONNA. Zagraj sobie (jeśli jeszcze nie grałeś) w najnowszego Tomb Raidera - tam młodziutka Lara dokonuje "cudów" w walce o przeżycie.

ocenił(a) grę na 10

No tak ale Lara jest dorosłą kobietą a nie 14-letnim dzieckiem :)

iniesta019

Bo urodziła się w takim świecie, w którym od urodzenia walczy o przetrwanie i nie boi się zabić. Z ukrycia przy pomocy noża w gardło lub kulki/strzały w głowę to mogą być i komandosami, a i ta umrą :). Graj na przetrwaniu tam jak cię zobaczą to w walce w ręcz szans nie masz :)