W gdańskim Media Markcie gra będzie dostępna już w środę wieczorem/najpóźniej czwartek rano. Cena 219zł.
Ja zamówiłam w empiku + czas dostaw, pojadę odebrać 17...za 249 zł bo ze strony, potembędzie ok 280...tyle przegrać. No ale trudno, ważne, że w ogóle będę miała :D
280 nigdy nie będzie - to ściema klasyczna typu "cena ogólna i cena dla Ciebie" dla kontrastu i robienie ludzi w bambuko. Stary numer.
póki co najtaniej MM - 219 (w niektórych 229), Saturn też 229.
W Empiku nigdy nie kupuje gier (chyba, że Fifa bo wtedy są promocje związane z oddaniem starej wersji itp.) - tak normalnie gry w ofercie mają wręcz w odstraszających cenach.
Na allegro 209 + wysyłka.
Jak komuś wystarczy wersja bez polskich napisów i lektora to można kupić już od 170zł.
No, co prawda to prawda.
Z allegro szczerze boje się zamawiać gier, w sumie nie wiadomo co się na poczcie stanie to jak gra będzie jakaś połamana to kolejny czas na reklamacje i kolejne komplikacje. Natomiast skoro już zamówiłam w empiku to już tam odbiore.
Teraz jedynie cierpliwie czekać.
Monika anuluj zamówienie i wybierz się do Empiku 14. W dzień premiery gra będzie sprzedawana za 199zł: http://img341.imageshack.us/img341/3387/zdjcielr.jpg
Nie wiem co myśleć, dzisiaj dzwoniłam do empiku i pani powiedziała mi, że u nich jeszcze nie wiadomo, że ona nie może udzielać takich informacji. Oczywiście jutro się przejadę aczkolwiek teraz zwątpiłam, że ta cena będzie obowiązywała w każdym empiku.
Info i fotka jest od znajomego który pracuje w empiku. Według niego taka cena ma obowiązywać w każdym empiku w dzień premiery (potem wzrośnie do 239).
Witcher jeszcze raz OGROOOOOMNE dzięki za info! Gra kupiona, lece grać. Opłacało się wstać o 8 i godzinę wpatrywać się w witryne empiku jak jakiś sęp hahaha.
Na pewno zostanie hahaha. A ja w pierwszych minutach grania już zdążyłam sobie rozlać napój z tych emocji :D