PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28454
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

Robimy odliczanko w kalendarzu! :D

ocenił(a) grę na 10
MonikaFromComton

ooo tak. dokladnie! gdyby ktos chcial pograc w multi moge podac PSN ..

ocenił(a) grę na 10
ocenił(a) grę na 10
n3xus93

2 !

mee_how333

Tylko weź ściągnij te 26GB :D

ocenił(a) grę na 10
n3xus93

Nawet jak już ściągniesz to nie zagrasz aż do 14.6, blokada.

the_governor

Wiem tak samo było w przypadku Remember Me :/

the_governor

Juuuuuż :D Haha ściąga mi się :)

ocenił(a) grę na 10
n3xus93

a ja właśnie do empiku się wybieram :)

ocenił(a) grę na 10
ocenił(a) grę na 10
MonikaFromComton

W gdańskim Media Markcie gra będzie dostępna już w środę wieczorem/najpóźniej czwartek rano. Cena 219zł.

the_governor

Ja zamówiłam w empiku + czas dostaw, pojadę odebrać 17...za 249 zł bo ze strony, potembędzie ok 280...tyle przegrać. No ale trudno, ważne, że w ogóle będę miała :D

ocenił(a) grę na 10
MonikaFromComton

280 nigdy nie będzie - to ściema klasyczna typu "cena ogólna i cena dla Ciebie" dla kontrastu i robienie ludzi w bambuko. Stary numer.

póki co najtaniej MM - 219 (w niektórych 229), Saturn też 229.
W Empiku nigdy nie kupuje gier (chyba, że Fifa bo wtedy są promocje związane z oddaniem starej wersji itp.) - tak normalnie gry w ofercie mają wręcz w odstraszających cenach.

Na allegro 209 + wysyłka.

Jak komuś wystarczy wersja bez polskich napisów i lektora to można kupić już od 170zł.

the_governor

No, co prawda to prawda.
Z allegro szczerze boje się zamawiać gier, w sumie nie wiadomo co się na poczcie stanie to jak gra będzie jakaś połamana to kolejny czas na reklamacje i kolejne komplikacje. Natomiast skoro już zamówiłam w empiku to już tam odbiore.
Teraz jedynie cierpliwie czekać.

MonikaFromComton

Monika anuluj zamówienie i wybierz się do Empiku 14. W dzień premiery gra będzie sprzedawana za 199zł: http://img341.imageshack.us/img341/3387/zdjcielr.jpg

Witcher

Poważnie? Co za cwaniaki, wybiore się, wybiorę! Dzięki ogromneeee za znak!

Witcher

Nie wiem co myśleć, dzisiaj dzwoniłam do empiku i pani powiedziała mi, że u nich jeszcze nie wiadomo, że ona nie może udzielać takich informacji. Oczywiście jutro się przejadę aczkolwiek teraz zwątpiłam, że ta cena będzie obowiązywała w każdym empiku.

MonikaFromComton

Info i fotka jest od znajomego który pracuje w empiku. Według niego taka cena ma obowiązywać w każdym empiku w dzień premiery (potem wzrośnie do 239).

Witcher

Okej w takim razie dziękuję bardzo, nie mam daleko to na pewno się wybiorę.

Witcher

Witcher jeszcze raz OGROOOOOMNE dzięki za info! Gra kupiona, lece grać. Opłacało się wstać o 8 i godzinę wpatrywać się w witryne empiku jak jakiś sęp hahaha.

MonikaFromComton

Ja dopiero będę leciał kupić. Mam nadzieję, że został dla mnie jeszcze jakiś egzemplarz ;P

Witcher

Na pewno zostanie hahaha. A ja w pierwszych minutach grania już zdążyłam sobie rozlać napój z tych emocji :D

ocenił(a) grę na 10
Witcher

w każdym empiku ?

Sier

W każdym, tylko dzisiaj ;P

ocenił(a) grę na 10
MonikaFromComton

Tak, już zakupiłem ; )