PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28454
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

Zastanawiam się, czy istnieje inna gra, która by mnie tak wciągnęła jak TLoU.

ocenił(a) grę na 10
ManiakowyPingwin

Pewnie kiedyś powstanie równa albo lepsza od Last of us :).Ale gra zajebista , szkoda że sam nie miałem okazji jej przejść ;(.

ocenił(a) grę na 10
GreenArrow2

Oby! :)

ocenił(a) grę na 10
ManiakowyPingwin

Ja strzelam że lepsze będzie Kingdom Hearts III, a kilka gier jest jednak według mnie lepszych.
Chociażby: "Star Wars: Knights of the Old Republic", "golden Sun" (Najlepsza gra na świecie, szkoda że na filmwebie jest tylko niezła część 3, bo 1 to klasyka, obejrzyjcie ją na kanale Wirgiliusza). Jest też genialne Kingdom Hearts: Birth by Sleep, oraz Final Fantasy IV.

Megafil666

gry przez ciebie wymienione są niezłe ale lepsze od tlou???no nie żartuj.Ale całe szczęście napisałeś że twoim zdaniem:) niektóre buraki narzucają swój gust innym.

ocenił(a) grę na 10
hantos

Coz, to moje zdanie. Dla niektorych najlepsze jest TLOU, dla mnie Golden Sun, dla innych moze byc to Star Wars Battlefront. Kingdom Hearts: Birth by Sleep tez jest fantastyczne. Dla kazdego najlepsza jest inna gra. Goraco wyczekuje na KH3. Uwielbiam gry, ktore wymienilem.

Megafil666

Kingom hearts fajny i 3 zagram zapewne.Ale czekam o wiele bardziej na powrót porządnego final fantasy bo na ps3 nie było dobrego finala!!

ocenił(a) grę na 10
hantos

Również czekam na porządnego finala!. Mam nadziej, że się doczekamy. :P

użytkownik usunięty
Auley

Jak dla mnie saga Finala zakończyła się na jego 8 części...ewentualnie X była jeszcze bardzo dobra,a najgorsza 13. Ale to moje skromne zdanie

ocenił(a) grę na 10
hantos

A w które części grałeś? Bo we wrześniu wychodzi Kingdom Hearts HD 1.5 ReMix i Final Fantasy X HD. Zapewne obie gry będą fantastyczne, bo dziesiątka to jeden z najlepszych Finali.

Megafil666

final x przeszłem 6 razy a x-2 ani razu.jakoś nie dotarł do mnie a kingom hearts tylko 1

ocenił(a) grę na 10
GreenArrow2

Allegro, wylicytuj jakiegoś Slim'a za 400/500zł, kup grę i ciesz się gameplayem nie mającym sobie równych.

ManiakowyPingwin

Koniecznie musisz zagrać w Walkig Dead, moim zdaniem jest ciut lepsza od Last of Us :) Gra skupia się na fabule i bohaterach a nie na strzelaniu do hord przeciwników co bardzo utożsamia gracza z postaciami :)

ocenił(a) grę na 10
mmaakkss

No chciałem zagrać, ale nie wiem czy pójdzie :)

ManiakowyPingwin

Ja grałem jeszcze na starym kompie : Athlon 2x2.6 , 2gb ram, GF GT8800 i gra chodziła bez problemu na niskich detalach :P

ocenił(a) grę na 10
mmaakkss

Słyszałem że bardzo dobra, i jeszcze ta ocena na FW :O

ocenił(a) grę na 10
mmaakkss

Zacząłem grać, gra cholernie wciąga, chociaż grafika trochę brzydka xD

ManiakowyPingwin

Grafika nie powala ale nadrabia to fabuła :) Dbaj o Clementine ! :D

ocenił(a) grę na 10
mmaakkss

Moim skromnym zdaniem, powinni zrobić realistyczną grafikę i później nałożyć na nią te kreski a'la komiks :D

P.S. Dobrze! :D

mmaakkss

A gdzie w tlou masz hordy przeciwników??jaja se robisz?

hantos

a the walking dead też niezłe ale według mnie jest to zupełnie inna gra wiec ich nie porównuje(choć ja wolę tlou)

ocenił(a) grę na 10
ManiakowyPingwin

w Heavy Rain grałeś? (również exclusive tylko na PS3) - jeśli nie, to pozycja koniecznie do nadrobienia.
Obok The Last of Us, gry które mnie wciągnęły w podobny sposób to wspomniany wyżej Heavy Rain oraz Red Dead Redemption - zdecydowanie najlepsza gra Rockstara.

ocenił(a) grę na 10
the_governor

W Heavy Rain grałem, na razie jestem przy momencie jak ten agent FBI (Jordan?) bada ślady w deszczu :)

ocenił(a) grę na 10
ManiakowyPingwin

Jayden :P
To dopiero początek, czyli naprawdę na dobre jeszcze nie zacząłeś ;)

ocenił(a) grę na 10
ManiakowyPingwin

14 godzin? Coś szybko Ci to poszło. Nie wiem czy nie straciłeś przez to czegoś...
Mi na hard - jedyny słuszny poziom trudności zajęło to 23h i 7 minut. Zaciąłem się tylko w trzech miejscach.

ocenił(a) grę na 10
pawel_maron

Ja na normal - 14 godzin pod rząd, zaciąłem się tylko przy końcowym etapie w szpitalu jak Joel wszystkich zabija.

ocenił(a) grę na 10
ManiakowyPingwin

Nie zabiłem wszystkich, w jednej sekwencji po prostu większość ominąłem.
Świetna gra, na prawdę podnosi poprzeczkę w kwestii rozgrywki, właściwie to już next-gen.

ocenił(a) grę na 10
pawel_maron

No właśnie, to gra idealna na nextgeny :)

ocenił(a) grę na 10
pawel_maron

na hardzie 18 godzin. płynna rozgrywka. zabijałem gdy bylem zmuszony. teraz planuje na "przetrwaniu" pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 10
mee_how333

Gratuluje. Ja na przetrwaniu też postaram się być bardziej "silent".

ocenił(a) grę na 10
pawel_maron

No nie gadaj to ta gra nie tylko jest zajebista ale też i długa? 23 godziny serio??????

ocenił(a) grę na 10
HUBERTciawo

Na easy ukończyłem w 18h i 30m, ale zostało mi trochę achievementów. Na hard spokojnie zajmie ponad 20. ;)

ocenił(a) grę na 10
HUBERTciawo

Najlepsza gra ostatnich lat.
Dla niej samej warto kupić konsole, choćby używaną ma allegro za parę stów.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 10
HUBERTciawo

Ciesze się, że podobnie jak ja wolisz grać na konsolach, ale to jeszcze nie jest powód do obrażania kogokolwiek. ;)
Rozumiem, że w takim razie po prostu jeszcze nie kupiłeś TLoU? Każdy gracz powinien w to zagrać, ta gra jest na prawdę wyjątkowa.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 10
HUBERTciawo

Kupiłeś już TLoU?

ocenił(a) grę na 10
pawel_maron

Nie cały czas droga a co sprzedajesz?

ocenił(a) grę na 10
HUBERTciawo

Jestem gotów dać 130 i musi być w pl

ocenił(a) grę na 10
HUBERTciawo

A dałbyś 160 gdyby była dodatkowo z niewykorzystanym online passem i 30'dniową subskrypcją PSPlus?
Oczywiście na płycie nie ma nawet drobinki kurzu.

ocenił(a) grę na 10
pawel_maron

Nie mam konta na ps+ wiedz nie wiem do czego jest ta supskrypcja za to online pass jest mi bardzo potrzebny co do ceny ta gra jest warta tych 160 zł ale dopiero co kupiłem dead or alive 5 zamówiłem naruto ultimate ninja storm 3 no i zostało mi tylko 130 zł i szczerze mówiąc szkoda mi już kasy na te gry . The last of us. Gta v i koniec z kupowaniem gier . Moja oferta to 130 zł mój kuzyn ma allegro wiedz będe musiał poprosić go aby zamówił mi tę gre ale szczerze mówiąc wolałbym to załatwić bez allegro ( chyba że bedzie trzeba) troche wstyd mi przed kuzynem kupować gry

ocenił(a) grę na 10
HUBERTciawo

Tak czy inaczej jeżeli przez allegro wysyłasz kuriera i ja mu płace jeżeli bez allegro podaje ci swoje dane i tagrze wysyłasz kuriera i też mu płace sorry za tak niski profezjonalizm ale nigdy nic nie kupowałem przez internet