Nie wiem, czy trollujesz czy tak faktycznie myślisz, ale byłoby jednak miło, gdyby fani TloU reprezentowali sobą coś więcej niż to. po co takie walki? My swoje wiemy, niem usimy nikogo przekonywać do jakości tej gry.
to że mi się nie podobają fani tej gry nie znaczy że nie podoba mi się gra, a skoro tak to odebrałeś to chyba źle o tobie świadczy
Nie pisz,o nas "fanach" ogółem,nie każdy kto uważa,że ta gra jest świetna,hejtuje wszystkie pozostałe.Gra jest naprawdę dobra,ale z pewnością znajdzie się jakaś na jej poziomie lub nawet lepsza.Powracając do rankingu;Heroes 3 to naprawdę świetna gra,i na pewno zasługuje na to miejsce,jednak jak każda gra nudzi się po jakimś czasie.Według mnie miejsce,które zajmuje The last of us,jest miejscem odpowiednim.
sam uwazam ze heroesy nie powinny tak wysoko, zreszta the last of us w sumie ale no wracajac do heroes.....nie cierpię tej serii, no ale skoro tak wysoko jest to się nic nie poradzi nie bede z tego robił problemow
Jak mozna nie lubiec osob ktore lubia dana gre tylko za to ze ja lubia... Nie gralem w heros dlatego nie oceniam tej gry
Fallen,jak już mówiłem heroesy to dobra gra,ale rzeczywiście nudzi się,bo kiedy ulepszymy zamek na maksa,to gra ogranicza się do klikania klepsydry siedem razy,a następnie szkolenia wojska...