PS4 będzie udanym zakupem jeśli będą wychodzić takie tytuły, szkoda tylko że musimy zapłacić za niego jak za złoto, na zachodzie 400 euro to kieszonkowe dla dzieciaka...
Ja nie mogę się doczekać kiedy będzie miała swoją premierę w Europie, w USA już jest do kupienia.
peestrójka znacznie staniała a gra jest warta zagrania, poza tym są jeszcze uncharted od twórców TLOU
No do tego jeszcze ''Heavy Rain'' i ''Beyond: Two Souls'' wychodzi za miesiąc. Nie wiem czy się nie kupić używki, przejść te gry, i puscic konsolę w dalszy obieg ;)
Czyli kolejne arguenty za kupnem konsoli. Dodam jeszcze, że napęd BR, darmowy multiplayer a ostatnie modele są b.mało awaryjne.:-)))
Według filmwebu też 99% w moim guście, ale nie mam zamiaru teraz kupować ps3, tylko żeby w to zagrać, bo mam już xboxa. Przewiduje, że jak wyjdzie ps4 to ps3 mocno stanieje i czaję się właśnie na te zniżki ;D
dokładnie, będziesz mógł puścić xboxa w dalszy obieg, a kupić ps3. W ogóle, w kolejnej generacji konsol różnica na korzyść pleja będzie jeszcze większa. PS chociażby całą serią Uncharted, która swoją filmowością i grywalnością wciąga xboxy nosem. Tylko gry stricte imprezowe na kinecta są na tej skrzynce lepsze, a tak, tylko ps.
Jeżeli nie masz PS3 to na twoim miejscu wgl bym jej nie kupował, tylko poczekał aż premierę w Europie będzie miała PS4. Gry z "trójki" będą kompatybilne z "czwórką".