Zagrałem sobie jeszcze raz i doszedłem do The Hunt. W trakcie nieudolnej strzeliniany trzema
kulami do piętnastu zombie przestałem dawać radę. Wyszedłem z wprawy. W końcu trafił mnie
szlag i płyta wylądowała w koszu. Po co się denerwować? Skoro programiści są takimi durniami,
że muszą utrudniać grę w tak idiotyczny sposób, jak biegające zygzakami zombie, to niech graja
sobie sami. Wiem, że w PES pogram na konsoli cały rok. The Last of Us cieszył do czasu, ale od
pewnego momentu mnie wkurzał.
Sorry, to miała być treść wysyłanego przeze mnie nadużycia do admina. Już poprawione
Gość mnie zdenerwował bo poruszył temat moich rodziców, moje zaproszenie nadal aktualne i nie martw się nie jestem osobą która podczas grania wymawia same wulgaryzmy bardziej interesuje mnie nauka współpracy
No proszę, łatwo dochodzisz do wszelkich wniosków. Jak chcesz leczyć kompleksy, to lepiej udzielaj się na gry-online.
a ja tu sobie grzecznie wchodzę i widze, że pod tematem 16 odpowiedzi i myślę sobie jakaś fajna dyskusja rozgorzała, może czegoś ciekawego się dowiem coś dopowiem, a tu walka internetowych napinaczy WSTYD
A ja tylko napisałem, zew The Hunt już nie wyrabiam tej strzelaniny w szopie. Przeszedłem grę na hard tyle razy, aż w końcu powiedziałem dość. Nie będzie mi tu programista sprzedawał kitu z innych gier, że jakiś żywy trup leci, robi na mnie łuuuuu i robi wiatraczek rękoma. W końcu jeden mi napisał, że nie umiem grać, co mnie wkurzyło. W końcu nawet mnie nie zna. Tak się nie odpisuje. Potem mi naubliżali.
powinieneś sie leczyć-nie mówię tego złośliwie,po Twoich wpisach widać ewidentnie że masz problemy z psychiką.Tak sie nie odpisuje?A to ze obrażasz moją mamę jak się do tego ma?Co ma piernik do wiatraka?A nie widzisz tego jak innym ubliżasz????
wydaje mi się, że każdy ma swoje granice... a ta w szopie pokazała gdzie jest twoja :)
Inny japończyk czy koreańczyk radzi sobie z tym jedną ręką. Masz po prostu ograniczone możliwości tzn skilla i tyle :)
To, że jesteś sfrustrowany nie jest powodem do tego żeby obrażać twórców, którzy nigdzie nie zawinili w twoim przypadku.
Jak masz się denerwować nie potrzebnie nie graj po prostu... albo raczej nie powinieneś.
Mlliony graczy narzekają, ze dziś są gry za łatwe i same się przechodzą. I pojawia się taki The Last of Us z dość trudnym poziomem trudności i od razu ludzie szczają. Hipokryzja?
Mlliony graczy narzekają, ze dziś są gry za łatwe i same się przechodzą. I pojawia się taki The Last of Us z dość trudnym poziomem trudności i od razu ludzie szczają. Hipokryzja?
Nie chodzi mi o poziom trudności, ale o tak głupie podnoszenie poziomu, jak w The Hunt. Nie znaczy to, że gra nie jest świetna. Ma swoje blaski i cienie. Gdzieś nawet w żartach napisałem, że to gra, która zmieniła moje życie. Oczywiście ci wyżej nie czytają, ponieważ czytanie to zbyt trudna umiejętność.
I tak właśnie wygląda prawidłowo rozwinięty mózg w przeciwieństwie do twojego. Miło, że tak mi schlebiasz :D
Musisz być 100%-owym gimbusem nie widzę innej rady. Ktoś dojrzały nie trzeszczałby w tak prymitywny sposób. Po 1. Przeszedłeś grę KILKANAŚCIE razy i przez ten cały czas twój mały mózg nie spostrzegł tego, że ta gra to nie call of duty? Amunicji jest odpowiednio mniej im wyższy poziom trudności wybierzesz. Jeżeli nie radzisz sobie z wyższym poziomem niż niski to po co w ogóle próbujesz grać? Ja wczoraj ograłem na "przetrwanie" i wiekszego problemu nie miałem. WIęcej skradania a nie biegnięcia na pałę i strzelania do wszystkiego co się rusza proste. Po 2. Przez te dziesiątki godzin które spędziłeś przy grze nie odkryłeś geniuszu, że w wiekszości przypadków możesz wrogów spokojnie omijać nie wdając się w zbędną konfrontacje ? Tym bardziej, że nie raz nie dwa zwyczajnie nie ma się ku temu zasobów szczególnie na wysokich poziomach trudności. Po 3. Sama twoja wypowiedź jest co najmniej śmieszna. "Gra jest świetna, przeszedłem tysiąc razy ale jednak jest do dupy bo raz sobie poradzić nie mogłem" Nie no gratulacje. Inteligentny z ciebie osobnik. Nie umiesz grać w bardziej skomplikowane gry od super mario to nie graj i przerzuć się na proste platformówki.
Czyli gra Ci się nie podoba bo jest za trudna??? To w takim wypadku chyba problem tkwi w Tobie, co nie?
To jak jesteś taka sierota to sam jesteś sobie winien. Jednym z głównych filarów tej gry jest rozsądne dysponowanie zasobami i to że w danym momencie zostałeś tylko z trzema kulami świadczy jedynie o twojej nieudolności.
A co do nauki. Wiesz że to twoje zdanie "W trakcie nieudolnej strzeliniany trzema kulami do piętnastu zombie przestałem dawać radę." jest totalnie niepoprawnie zbudowane? Najpierw sam się naucz posługiwania się językiem polskim a dopiero potem kwestionuj braki innych. Jełopie.
to trzeba umieć celować a nie strzelać po ścianach. poza tym masz jeszcze łuk i tam po kątach śmieci różne leżą z których możesz posklecać koktajle.
tak w ogóle, to widzę dwa wyjścia. albo jesteś trollem i specjalnie piszesz jak potłuczony, albo masz problemy z głową. sam wyskoczyłeś z dymaniem krów za stodołą, obrażałeś innych a mi zarzucasz chamstwo :p
Chyba że tak. Nie zauważyłem, że Cię obrażam. Słowa te na myśl zapewne w gwałtownym szale jakimś mnie naszły.
Co do zasobów, to znany jestem w dzielnicy z tego, że w "The Last of Us" strasznie skąpiłem. Zawsze zostawiałem zapasy na później. Koledzy wołali na mnie "palant" lub "dęty ciul".
Albo to super troll albo gość naprawde ma jakieś problemy psychiczne bo czegoś takiego na filmwebie nie widziałem
Człowieku, czego ty chcesz? Jako dziecko chodziłem do szkoły specjalnej. Na takich, jak ja wołano "lamun". Czasami mam dość. Dziś biorę tylko takie pigułki i jest lepiej. Jednak to nie wystarcza. Człowiek wyraża kulturalnie swoje zdanie, ale musi się znaleźć jakiś okrutny, bezduszny cham, który napisze "wiesz,trudno obarczać wina programistów,za to że nie umiesz grać". A ty jeszcze dopisałeś "dokładnie". Nawet mnie nie znacie, ale za to ten baran sięgnął po pierwszy z brzegu głupi argument, że ktoś "nie umie". Czasami odchodzę od komputera i chodzą w kółko po korytarzu, czasem zajrzę do łazienki. Tak przez pół godziny. Ostatnio walnąłem nawet ze złości głową w lustro i potłukłem. Zawsze mnie ktoś oceni bez znajomości mojej osoby. Tak się nie robi. Najłatwiej kogoś bezceremonialnie podsumować. Potem mnie oczywiście poniosło, ale to oni są winni, a nie ja.
Ok skoro i tak jesteśmy w internecie dam ci rade w pierw schudnij aby móc wyjść do ludzi druga rada basen trzecia rowerek czwarta siłownia i trzymaj się tego mutancie
Poza tym jestem niebezpieczny. Obecnie mam dozór za pobicie bezdomnej, która waliła do drzwi i żądała jedzenia. Więc uważaj. Masz szczęście, że nie spotkałem cię na swojej drodze.
Jeśli za stwierdzenie że nie umiesz grać,nazywasz mnie okrutnym,bezdusznym chamem,to ja nie mam więcej pytań...
Hahaha mając 14 lat gnębiłem i tłukłem osiemnastolatków, sikałem na meneli za to przy dziewczynach pełna kulturka tak więc nie musiałem się zniżać do jakichś fejzbuków i jeszcze jedno idź się lecz mutancie
nie potrafisz juz grac na wyzszym poziomie, ,masz tredowate rece to zmien na easy. gdzie co kilka metrow lezy stos nabojow a strzal w noge klikacza go powala. i wielce sie nie spinaj. tylko z siebie robisz idiote, kupujac gre a nastepnie ja wyrzucasz. czlowieku to nawet nie probuj wchodzic w multiplayer, bo w Twoim koszu wyladuje nawet telewizor.