Dla mnie ta gra była nudna i monotonna do połowy, ale od połowy gry, dokładniej od "misji" gdzie trzeba zabijać ludzi, a potem zombie ze snajperki (około połowa gry) gra zaczęła mi się strasznie podobać, dialogi też były lepsze, a wręcz świetne. Zakończenie ? Z jednej strony pozostawiło nie dosyt, lecz z drugiej okłamał ją dla jej dobra. Druga część, zastanawiam się czy by ją kupić, akcja rozgrywa się przed wydarzeniami z pierwszej części i bodajże Ellie wędruje ze swoją zmarłą koleżanką :)
W takim razie przepraszam, mój błąd, chodzi ci o to wersję co wyszła w 2014? W takim razie jaka jest fabuła 2 części? O ile wyszła bo ja zielony w tych sprawach (gier) :)
2 część jeszcze nie wyszła, ale są w trakcie robienia, więc może za jakieś 2 lata jak się uda to wyjdzie, oby ;) druga część będzie się dziać 5 lat po wydarzeniach z pierwszej, i będziemy głównie grać Ellie ;)
jest zwiastun na youtube jakby co
Czyli co to jest to dcl Left Behind? Mozna wybrac w menu ze chce sie grac wlasnie w dodatek, czy trzeba przejsc "normalna" fabule? Gra jest długa? Wiesz coś na ten temat, bo w internecie jedni pisza tak, drudzy tak i mozna sie pogubic;c
Wydaje mi się że nie trzeba przechodzić głównej fabuły żeby zagrać w dodatek, aczkolwiek nie dam sobie ręki uciąć ponieważ sama najpierw przeszłam główną fabułę a odpiero potem dodatek, .Nie jest długi mi chyba zajeło jakieś 2-3h przejście go.