Dlaczego tak piękna gra spada tak nisko?Czemu niektórzy nie potrafią jej zrozumieć i oceniają na 1 choć nawet nie grali?!
bowiem żal dupę niektórym ściska, że nie mają konsoli i nie mają możliwości zagrać... proste.
A skoro tak to to trzeba zjechać grę lub platformę, przy czym dodać, że nawet i tak nie chciałoby się w to zagrać.
Tak było już za czasów NES (pegazusa), SNESa, PSX, Saturna czy PS2. Rożnica taka, że wówczas internet nie był na tak szeroką skalę i normalny lud nie miał świadomości ile idiotów żyje na świecie.
Dokładnie hehe mi żal dupe ściskał gdy ujrzałem forze horizon ale mimo to nie jechałem na grę
Celowa fala shitstormu. Zapewne ze strony PC-towców. Tak sobie myślałem, czyby nie zrobić takiego małego odwetu, i nie "pojedynkować" takich hereosów czy innego flagowego tytułu PC. Ale zrobił szybki rachunek sumienia, i jednak nie będę zbliżał się do tak niskiego poziomu (;
Ja też mam tak, że zazdroszczę innym platfromom paru gier.Ślinie się okropnie na Wiedźmin 2, wydanego na x'a i pc. Ale jakoś nie hejtuje fanów tych gier. Także tym bardziej nie rozumie takiego zachowania ze strony internetowych spinaczy.Zauważcie, że przypadku GTA V jest podobnie. Póki co gra ukazała się tylko na obecne konsole, i zaraz fala dzieci z obozu pc komentarze w stylu "konsole tego nie udźwignie" itp. Kula w łeb?
"Zapewne ze strony PC-towców." -A może tak pomyśl za nim coś napiszesz!Tak możliwe że jakiś debil (których tutaj nie brakuje) ocenia grę w którą jeszcze nie grał to świadczy tylko tyle że jest niedorozwiniętym cioł**kiem bez mózgu ale nie pozwala to tobie pisać takich hejtowskich wpisów typu To na pewno pc-etowcy bo większość osób żałuję że ta produkcja nie została wydana na pc ale nie hejtuję jej a przede wszystkim nie ocenia!To że debili jest coraz więcej to my,ja nie chcemy być obarczani za ich głupotę więc daruj sobie takie zarzuty i kieruj je do jednostek a nie do całej grupy.A co do podejrzeń też wydaję mi się że jakiś nie pilnowany przez rodziców gno**jek pozakładał sobie kilkanaście kont.Przy okazji polecam olewanie tego typu rankingów jak i ogólnych ocen z danych gier bo nigdy nie będą one miały w sobie 100% liczby ocen graczy którzy są na tyle rozgarnięci że oceniają gry a nie platformy czy też za wysoko ogólną ocenę którą trzeba po złości zaniżać,net to siedlisko mat**ołów ukrywających się za monitorkiem chcących sprowokować nas dlatego proszę was olewajcie takich ludzi,niech idą sobie w piz**du z tymi swoimi profilkami i gówni**anymi wpisami oraz ocenami które nie można uznać za gust tegoż delikwenta.
Ja bym poszedł dalej - może zróbmy jakąś ogólnopolską akcję ,,podaj dalej PS 3 i Last of U?" Jakis wolontariat, pożyczajmy konsole i najlepsze ekskluziwy Sony innym. W ramach oświaty i walki z fanboizmem. Niech każdy dozna tego, co my.
Nie żartuję aż tak bardzo. Osobiście nieraz pożyczałem konsole znajomym, co to niby nei są graczami, ale coś tam lubią i w coś by pograli. Wnioski są piorunujące. Każdy był zachwycony taki Heavy Rain czy serią Uncharted. TLoU to kolejny klejnot tej generacji i również zamierzam pozwolić zagrać w niego tylu osobom, ile znajdę.
Czy naprawdę nam, graczom z PS3 ma przeszkadzać taki shitstorm? Mnie wystarczy poczytać pozytywne opinie i recenzje na temat TLoU - i od razu świat (gier) jest lepszym miejscem. W końcu coraz wiecej osób w nią zagra i ocena będzie inna. Zresztą od cyferek ważniejsze jest to, co gra robi z odbiorcami - a widać, że TloU robi bardzo wiele i dla mnie jest na podium tej generacji.
Rekrutuje drużynę jeśli masz mikrofon i grasz w the last of us multi możesz do niej dołączyć