PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28454
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

Dlaczego tak piękna gra spada tak nisko?Czemu niektórzy nie potrafią jej zrozumieć i oceniają na 1 choć nawet nie grali?!

ocenił(a) grę na 10
gabris7

bowiem żal dupę niektórym ściska, że nie mają konsoli i nie mają możliwości zagrać... proste.
A skoro tak to to trzeba zjechać grę lub platformę, przy czym dodać, że nawet i tak nie chciałoby się w to zagrać.

Tak było już za czasów NES (pegazusa), SNESa, PSX, Saturna czy PS2. Rożnica taka, że wówczas internet nie był na tak szeroką skalę i normalny lud nie miał świadomości ile idiotów żyje na świecie.

ocenił(a) grę na 10
the_governor

Dokładnie hehe mi żal dupe ściskał gdy ujrzałem forze horizon ale mimo to nie jechałem na grę

gabris7

Jakiś debil zaczął masowo wystawiać jedynki bo w ciągu kilku dni gra spadła z miejsca 3 na 9.

ocenił(a) grę na 10
gabris7

Celowa fala shitstormu. Zapewne ze strony PC-towców. Tak sobie myślałem, czyby nie zrobić takiego małego odwetu, i nie "pojedynkować" takich hereosów czy innego flagowego tytułu PC. Ale zrobił szybki rachunek sumienia, i jednak nie będę zbliżał się do tak niskiego poziomu (;

Ja też mam tak, że zazdroszczę innym platfromom paru gier.Ślinie się okropnie na Wiedźmin 2, wydanego na x'a i pc. Ale jakoś nie hejtuje fanów tych gier. Także tym bardziej nie rozumie takiego zachowania ze strony internetowych spinaczy.Zauważcie, że przypadku GTA V jest podobnie. Póki co gra ukazała się tylko na obecne konsole, i zaraz fala dzieci z obozu pc komentarze w stylu "konsole tego nie udźwignie" itp. Kula w łeb?

ocenił(a) grę na 8
Spinel

"Zapewne ze strony PC-towców." -A może tak pomyśl za nim coś napiszesz!Tak możliwe że jakiś debil (których tutaj nie brakuje) ocenia grę w którą jeszcze nie grał to świadczy tylko tyle że jest niedorozwiniętym cioł**kiem bez mózgu ale nie pozwala to tobie pisać takich hejtowskich wpisów typu To na pewno pc-etowcy bo większość osób żałuję że ta produkcja nie została wydana na pc ale nie hejtuję jej a przede wszystkim nie ocenia!To że debili jest coraz więcej to my,ja nie chcemy być obarczani za ich głupotę więc daruj sobie takie zarzuty i kieruj je do jednostek a nie do całej grupy.A co do podejrzeń też wydaję mi się że jakiś nie pilnowany przez rodziców gno**jek pozakładał sobie kilkanaście kont.Przy okazji polecam olewanie tego typu rankingów jak i ogólnych ocen z danych gier bo nigdy nie będą one miały w sobie 100% liczby ocen graczy którzy są na tyle rozgarnięci że oceniają gry a nie platformy czy też za wysoko ogólną ocenę którą trzeba po złości zaniżać,net to siedlisko mat**ołów ukrywających się za monitorkiem chcących sprowokować nas dlatego proszę was olewajcie takich ludzi,niech idą sobie w piz**du z tymi swoimi profilkami i gówni**anymi wpisami oraz ocenami które nie można uznać za gust tegoż delikwenta.

ocenił(a) grę na 10
gabris7

Ja bym poszedł dalej - może zróbmy jakąś ogólnopolską akcję ,,podaj dalej PS 3 i Last of U?" Jakis wolontariat, pożyczajmy konsole i najlepsze ekskluziwy Sony innym. W ramach oświaty i walki z fanboizmem. Niech każdy dozna tego, co my.

Nie żartuję aż tak bardzo. Osobiście nieraz pożyczałem konsole znajomym, co to niby nei są graczami, ale coś tam lubią i w coś by pograli. Wnioski są piorunujące. Każdy był zachwycony taki Heavy Rain czy serią Uncharted. TLoU to kolejny klejnot tej generacji i również zamierzam pozwolić zagrać w niego tylu osobom, ile znajdę.

Czy naprawdę nam, graczom z PS3 ma przeszkadzać taki shitstorm? Mnie wystarczy poczytać pozytywne opinie i recenzje na temat TLoU - i od razu świat (gier) jest lepszym miejscem. W końcu coraz wiecej osób w nią zagra i ocena będzie inna. Zresztą od cyferek ważniejsze jest to, co gra robi z odbiorcami - a widać, że TloU robi bardzo wiele i dla mnie jest na podium tej generacji.

ocenił(a) grę na 10
laxman

Rekrutuje drużynę jeśli masz mikrofon i grasz w the last of us multi możesz do niej dołączyć

ocenił(a) grę na 10
karbaro

Aktualnie gra odbywa tournee po znajomych, lecz jak dostanę z powrotem, to zobaczę.