PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28454
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

Dostałem od wujka, bo jego kolega ma takiego kuzyna co jest amerykaninem i
dał wujkowi, a on dał mi. powiem tyle: fajna atmosfera, grafika to chyba wiadomo
jest ogólnie fajnie, a gra ma jeden wileki MINUS ! jest na plejke 3 , a wiadomo, że
na tym gównie to niewiele można, lepiej by było zdecydowanie na Xboxsie albo
na peceta, moja ocena 7/10

ocenił(a) grę na 10
Filionus

Myślisz gimbusie że ktoś ci uwierzy? Poza tym PS3 to obecnie najlepsza konsola do gier na rynku, XboX ma wiele dysfunkcji, a PC w żaden sposób nie nadaje się do gry.

ocenił(a) grę na 10
Mruck

nie karm trolla! wybacz, ale ja uległem ponizej.

ocenił(a) grę na 10
Mruck

Pc nie do gry haha porównaj sobie grafike bf 3 lub crysis 3 na ps3 i na pc .. i myszka jast bardziej dokładna niż pad :(, ale ps 3 jest lepszy może odstaje od ps 3 tylko dlatego ze jest starszy niz ps3, ale faktyczne gry lepsze sa na ps3 :)

ocenił(a) grę na 10
KulturalneOcenianie

ps3 od xbox mialo byc :D

ocenił(a) grę na 10
KulturalneOcenianie

Nie no, oczywiście że na PC można grać i jeśli posiadasz tylko odpowiednią kartę graficzną, to wyciągniesz z gry maksimum, ale cóż... gry na PC częściej ulegają awarii. A czy myszka jest dokładniejsza niż pad? Kwestia gustu. Ja osobiście wolę obracać celownikiem w FPSach prawą gałką, niż myszką.

ocenił(a) grę na 1
Mruck

hahaahahahah żal mi was, wszystkie recenzje te gry są "gra super, ale na to gówno ps3" wyobrażasz sobie grać w to na
PS3 i napierdalać w ten joystick ? już wole na psp albo na PC ,. nie twierdze, że PS3 to beznadzieja, ale
są gry przeznaczone do grania na czymś innym. :)

ocenił(a) grę na 10
Filionus

joystick to miałeś w commodore c64 lub amidze (jeżeli wiesz znawco co to w ogóle jest ) łosiu. sprawdź sobie co znaczy słowo gamepad , pad , joypad. PsP wygodniejsze niż pad od ps3 :D leże :D

ocenił(a) grę na 1
Filionus

miłego grania nobki

ocenił(a) grę na 10
Filionus

Wyobrażam i gram. A ty dalej możesz spać w nogach mamusi.

ocenił(a) grę na 10
Filionus

tak, a ten wujek jest nienarodzonym bratem Twojego syna ze strony ojca Twojego ojca. spadaj na drzewo a nie zasmiecasz taka gre.