Dostałem od wujka, bo jego kolega ma takiego kuzyna co jest amerykaninem i
dał wujkowi, a on dał mi. powiem tyle: fajna atmosfera, grafika to chyba wiadomo
jest ogólnie fajnie, a gra ma jeden wileki MINUS ! jest na plejke 3 , a wiadomo, że
na tym gównie to niewiele można, lepiej by było zdecydowanie na Xboxsie albo
na peceta, moja ocena 7/10
Myślisz gimbusie że ktoś ci uwierzy? Poza tym PS3 to obecnie najlepsza konsola do gier na rynku, XboX ma wiele dysfunkcji, a PC w żaden sposób nie nadaje się do gry.
Pc nie do gry haha porównaj sobie grafike bf 3 lub crysis 3 na ps3 i na pc .. i myszka jast bardziej dokładna niż pad :(, ale ps 3 jest lepszy może odstaje od ps 3 tylko dlatego ze jest starszy niz ps3, ale faktyczne gry lepsze sa na ps3 :)
Nie no, oczywiście że na PC można grać i jeśli posiadasz tylko odpowiednią kartę graficzną, to wyciągniesz z gry maksimum, ale cóż... gry na PC częściej ulegają awarii. A czy myszka jest dokładniejsza niż pad? Kwestia gustu. Ja osobiście wolę obracać celownikiem w FPSach prawą gałką, niż myszką.
hahaahahahah żal mi was, wszystkie recenzje te gry są "gra super, ale na to gówno ps3" wyobrażasz sobie grać w to na
PS3 i napierdalać w ten joystick ? już wole na psp albo na PC ,. nie twierdze, że PS3 to beznadzieja, ale
są gry przeznaczone do grania na czymś innym. :)
joystick to miałeś w commodore c64 lub amidze (jeżeli wiesz znawco co to w ogóle jest ) łosiu. sprawdź sobie co znaczy słowo gamepad , pad , joypad. PsP wygodniejsze niż pad od ps3 :D leże :D