mam pytanie jak zaczynamy gre w sieci to ile zestawow broni jest dostepnych bo mam kolekcjonerke i powinienem miec jakies uderzenie do gry wielosobowej i jesszcze 100 zapasów i pobralem to ,ale nie wiem czy to mam.
2 rzecz jak zrobic trofea podróz łowcy i swietika trzeba wytrzymac do konca gry?
"mam pytanie jak zaczynamy gre w sieci to ile zestawow broni jest dostepnych"
Są bodaj 4 podstawowe, ale najlepiej złożyć swoje zestawy z odpowiednimi do stylu gry umiejętnościami (np. są umiejętności, że masz większy zasięg ładunków wybuchowych lub jesteś niewidoczny kucając).
Te profity mało dają, 100 zapasów to malutko. Zdobywa się tyle w 2 średnich meczach lub jednym świetnym/
"2 rzecz jak zrobic trofea podróz łowcy i swietika trzeba wytrzymac do konca gry?"
Musisz dotrwać do 12 tygodnia i 7 dnia w multi po każdej ze stron i nie stracić osady (masz zadania co tydzień i w niektórych z nich jak nie zaliczysz progu to może ci odstrzelić całość, ale zadania sam sobie wybierasz. Np. zaliczyć ilość obaleń w 3 meczach) Każdy dzień to jedna gra z limitem czasu 15 minut. Nie jest to trudne o ile ogarniesz podstawowe tricki. Jak co craftować w danej chwili, gdzie podłożyć bomby (tak najłatwiej zaliczać obalenia, bo początkujący się na to strasznie nabierają)
Ja zagrałem 1 mecz w sieci to cały czas padałem jak szmaciarz. Wejde jutro i moze bedzie lepiej.
Dzięki za odp