PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28454
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

Po długiej przerwie ponownie przechodzę TLoU i ponownie gra wywołuje u mnie wielkie emocje. Podczas rozgrywki można razem z bohaterami odczuwać smutek, strach, ale również (rzadko) radość. Gra prowadzi (przynajmniej mnie) do refleksji - co bym zrobił na miejscu głównych bohaterów w takiej sytuacji.
The Last Of Us to jedna z najlepszych gier w jakie grałem, ogólnie wszystko jest zrobione na bardzo wysokim poziomie.

exonix

''The Last of Us to jedna z najlepszych gier w jakie grałem'' oj niepotrzebnie z tym wyjechałeś... Lada chwila zjawią się antyfani TLoU i w punktach ci wytłumaczą, że się mylisz.

ocenił(a) grę na 10
karo0o

Niestety zdarzają się ludzie, którzy narzucają innym swoje racje - niczym islamiści siłą wymuszają wiarę w swoje bóstwo, tak antyfani siłą będą nas odciągać od naszych ulubionych tytułów. "Co zrobisz? Nic nie zrobisz."

ocenił(a) grę na 10
karo0o

Niech sobie wbijają , dla mnie ta gra też jest jedną z najlepszych i bardzo chciałbym aby była jej kontynuacja.

PositivThink

O kontynuację chyba można być spokojnym - http://www.cdaction.pl/news-40556/w-razie-gdybyscie-mieli-watpliwosci-prace-nad- the-last-of-us-2-juz-trwaja.html
To raczej plotka, chociaż zawsze coś.
Ale póki co, Naughty Dog skupia się w całości na nowym Uncharted 4, więc pewnie sobie jeszcze poczekamy...

Jeśli The Last of Us 2 powstanie na 100 %, to ciekawy jestem, czy będzie to kontynuacja przygody Joela i Ellie, czy też zupełnie innych postaci z zupełnie nową historią. :)