PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28454
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

Najlepsza gra

ocenił(a) grę na 10

Najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem. To po prostu sztuka. Postacie Joela i Ellie są niesamowicie wiarygodne. Opowieść niesamowicie wciągająca. Gameplay bardzo dobry. Grafika bezbłędna. Muzyka to arcydzieło.

Koniec końców, The Last of Us w moim osobistym notesie otrzymuje ocenę 7/7 i jest jedyną grą, która tę ocenę otrzymała u mnie przez 15 lat gamingu. Polecam ją wszystkim kochającym świetną i wciągającą fabułę, wspaniałą, klimatyczną muzykę oraz postacie zapadające głęboko w pamięć. Nie rozczarujecie się. Przysięgam.

NTxC

Całkowicie się zgadzam. Gra jest tak niesamowicie emocjonalna, głęboka. wiarygodna, niebanalna, subtelnie ukazująca zawężające się relacje między bohaterami przez najprostsze gesty, że ciężko powstrzymać emocje. Tylko najwyższa sztuka tworzenia gier dostarcza takich przeżyć. Naughty Dog to mistrzowie. Nie wspominając już o tym, że The Last of Us zostało najbardziej utytułowaną i najlepiej sprzedającą się grą w historii na PS3 ;)

ocenił(a) grę na 10
Speancer93

Cieszy sukces ulubionej gry. Pozdrawiam :)

ocenił(a) grę na 10
NTxC

Tak,najlepsze w tej grze jest to,że pomimo iż minął już miesiąc odkąd zakończyłem oglądanie gameplaya (niestety nie posiadam PS3),to uczucia związane z grą są wciąż tak samo intensywne jak na początku.Genialna historia,postacie i soundtrack.Właściwie wystarczy tylko kilka dźwięków danego utworu,a już przypominam sobie dany moment gry,wszystkie uczucia wracają...

Bartold89_fw

O tak ;) Muzyka Gustavo w The Last of Us nie mogła być lepsza... A facet dostał wolną rękę w skomponowaniu oprawy audio. To jest talent!