PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28454
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

porównując TLoU do uncharted to widac ze Naughty Dogs odrobiło lekcje. Uncharted ktory mial
bardzo dobre opinie, zabił mnie swoją liniowością, w polowie gry dałem sobie spokoj z nieustannym
strzelaniem naprzemian ze skakaniem i odłożylem gre na pólkę, dlatego nieco z dystansem
podchodzilem do TloU bojąc sie o liniowosc, no ale ND dało rade, co prawda byly momenty nieco
nudniejsze, moim zdaniem wciaz bylo za duzo strzelania i za latwe zagadki, ale nie raziło to juz tak
jak w uncharted, historia rewelacyjna, klimat, ktory mnie oczarował w szczególnosci na samym
poczatku gry, jesli powstanie nastepna czesc z odpowiednim progresem jaki powstal w stosunku
TLoU do uncharteda to moze to byc gra dekady, choc tą gre takze bardzo wysoko oceniam na rowni
z MGS4 10/10

Ps znalazłem motyw łaczący obie gry, mianowicie czołganie sie ellie po ten tasak by zabic bandyte i
czolganie sie snake,a w microvave hall, ciekawe czy ND podpatrzylo scenke z mgs4 jak sadzicie :D
?

ocenił(a) grę na 10
diouf89

Jedynka Uncharted rzeczywiście jest nieco metodyczna, ale mnie urzekła klimatem i postaciami. Polecam ci znacznie bardziej zróżnicowane kontynuacje z bardziej emocjonalną fabułą. Drake's Fortune to tylko rozgrzewka Naughty Dog na PS3, więc jeśli nie grałeś w 2 i 3 to daj im szansę.