PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28454
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

Hey czy na poziomie easy jest więcej suplementów do zebrania nie jestem pewien czy dam rade ulepszyc wszystko dla Joeala mam 76% gry i gram na normalnym poziomie trudnośći. Chce wbic tego trofka.

ocenił(a) grę na 10
Zbych13

Z tego co mi wiadomo musisz zacząć na poziomie jakimkolwiek plus wtedy w jakimś etapie gry wpadnie trofik na plusie zostają Ci wszystkie skille,za 1 razem chyba się nie da.

Ulairii

jak zostają skille to spoko bo myslalem, ze od nowa je musze nabijac, zamierzam sprobowac na trudniejszym poziomie jak skoncze.
Dzieki

Zbych13

Ale musisz grać na "Nowa gra +" żeby zostały.

neo_angin

no kapłem się, dzisiaj przeszedłem grę dla mnie obok Heavy Rain najlepsza gra na ps3 jaka wyszła.

neo_angin

Cze wiesz może jak dać przedmiot innemu graczowi jak gramy w sieci. Na pewno trzeba miec profesje rzemieślnika, ale mimo to mam widoczne 0 przy podarunku mimo, ze mam przedmioty ,które moge dac np. apteczka.

Mam 6 tydzien i mam ryzyko utraty 100% ludności sick , to ja nie wiem co bedzie w nastepnym tygodniu chyba nie dotrwam do 12 tygodnia. Wybralem dawanie przedmiotów bo to łatwe tylko musze wieidzec jak.

Zbych13

Akurat 100% przy tym tygodniu zawsze się ma. Masz na odpowiednim poziomie profesję?

neo_angin

rzeczywiście mialem 1 lvl włączony nie zwracałem na to uwagi na szczescie 2 odblokowany przestawilem.

Dzieki