Dlaczego filmweb na to pozwolił czy ludzi po prostu oszaleli? Wiedźmin 2 przed TLOU????????? nie, ja już na filmweba nie
wchodzę będę krzyż trzymał przed wejściem na ranking top 10
Zgadam się z tobą w 100 procentach. Ta gra zasługuje na pierwsze miejsce w rankingu i już. Nigdy przedtem nie było takiej gry do której chętnie powracałem po raz drugi a nawet trzeci i czwarty aż do momentu w którym zagrałem w The Last Of Us
Ja tam się już nie przejmuję od jakiegoś czasu rankingiem FW. 7 to i tak dobre miejsce, ale dla mnie to nieważne, bo w moim rankingu i tak zajmuje pierwsze :)
Ranking filmwebu nie jest warty naszej uwagi. Ciągłe zmiany, aktualizacje......... Namieszali jak cholera. Dla nas i tak TLoU będzie najlepsze <3
Nie, bo pierwsze TWD: Season One na drugim miejscu TWD: Season Two, a trzecie to TLoU i kropka, nawet dwie.
Ok, ok nie znam TWD ani serialu, ani gry. (wiem, że tam tez są zombie) A tam się w ogóle gra? Czy tylko wpływa na dialogi i historię?
No jak gra to się raczej trochę gra xD Racja, że większość to dialogi itp. ale no po prostu to jest super. Bo w TLoU nie podoba mi się to, że jest musisz zrobić to i tamto bo nie przejdziesz. I Po prostu nie masz wyboru. Strasznie duże ograniczenie. A co do Twojego pytania, to raczej, że nie kupisz sobie tej gry tylko po to, aby sprawdzić czy tam się w ogóle gra, ale możesz obejrzeć na YT niektóre momenty (według mnie zwłaszcza w sezonie 2) podobne do TLoU. A w ogóle, The Last of Us nie można inaczej sobie tej historii zaplanować, więc po 2-3 razie się nudzi, a w TWD mozesz grać milion razy, bo zawsze jak wybierzesz co innego, to inaczej cała gra się potoczy i to jest mega plus.
Mi nie przeszkadza liniowość TLoU, a nawet podoba. A w TWD myślę, że kiedyś zagram i wtedy zobaczymy :p.
Z jednej strony tak, ale jak czytam, że ten szrot Wiedźmin 2 był przed TLOU w rankingu to się nie dziwie furii xD