PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28217
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us
ocenił(a) grę na 10
Milosz12345678910

To zupełnie różne gry, mimo że na tym samym (zmodyfikowany trochę w przypadku The Last of Us) silniku.
Bardzo lubiłem serię Uncharted, jednakże TLoU za całokształt stawiam znacznie wyżej - muzyka, klimat, emocje.
Przygody Drake'a natomiast to typowa gra dla rozluźnienia, rozrywkowa etc., aczkolwiek także z ciekawym scenariuszem poprowadzonym przez trylogie.

ocenił(a) grę na 10
Milosz12345678910

Zdecydowanie The LAst Of Us :) Uncharted był swego rodzaju rozgrzewką dla twórców a zdobyte doświadczenie na tworzeniu Ucharted pozwoliło twórcom dopiero na stworzenie perły jaką jest THE LAST OF US :) - najlepsza gra na PS3

ocenił(a) grę na 10
Milosz12345678910

Co to za pytanie? oczywiście że The last of us jedynie czego mi w nim brakuje to wspinaczka rodem tomb raider 2013 swoją drogą to jest prawdziwe pytanie THE LAST OF US czy TOMB RAIDER 2013 ?

HUBERTciawo

Moim zdaniem bez dyskusji Uncharted. The Last of Us też jest grą genialną ,ale Uncharted nieco lepszą.

użytkownik usunięty
Milosz12345678910

Zdecydowanie The Last of Us. Przyznam, że doszedłem tylko do końca Hard. Każdy z poziomów robiłem po kilka razy. Kląłem na czym świat stoi, ale w końcu rozgryzłem wiele aspektów. Podoba mi się, że trzeba grać o wiele wolniej. Cały nacisk został położony na przygodę i precyzję. Uncharted to genialna rozgrywka z najwyższej półki, ale jest jak świetne filmy sensacyjne przy oskarowym dramacie.

czyli wszyscy wolą The Last of Us

ocenił(a) grę na 10
Milosz12345678910

nic dziwnego, chyba najlepszy tytuł na ps3 jaki powstał.

the_governor

Ale który najlepszy tytuł Uncharted czy The Last of Us

użytkownik usunięty
Milosz12345678910

The Last of Us cz. 1.

ocenił(a) grę na 10

I to jest właśnie cały urok tej gry gra do niczego nie popędza można się spokojnie zrzyć z bochaterami choć przyznam się szczeże że powinna dawać troszeczke więcej strachu były momenty gdzie skakiwała mi adrenalina no ale przydało by się więcej licze że rozwiną ten temat w dlc stanowiącym dodatek do single playera

użytkownik usunięty
HUBERTciawo

A czy DLC już jest? Miał być zdaje się w sierpniu.

ocenił(a) grę na 10

Jest już dlc ale tylko do multi zawierające pare mapek nie wiem jak stoi sprawa z fabularnym

użytkownik usunięty
HUBERTciawo

No nie. DLC z mapkami do multi mnie nie interesuje.

ocenił(a) grę na 10

I słusznie dałem bodajże 35zł i żałuje jak cholera

W dzisiejszych czasach głównie takie wychodzą.

użytkownik usunięty
Evangarden

Szkoda, bo misje single mogłyby mieć dodawane w takich grach jakieś ulepszenia.

Kiedyś po prostu wydawano dodatki, gwarantujące przynajmniej kilka godzin gry.

ocenił(a) grę na 10
Milosz12345678910

Po równi, lecz jak muszę wybrać, to TLoU