1 miejsce w rankingu jednak gra bardzo droga poza tym z tego co widzę to to jest bardziej jak film
a nie gra i teraz nie wiem czy jest warta tylu pieniędzy?
znaczy nie rozumiem!!!!!!!!.z tego co widzę??znaczy gdzieś spojrzałeś,przeczytałeś a nie grałeś!!i tak jest warta tych pieniędzy powiem to pierwszy raz bo zwykle narzekam że gry mogłyby mniej kosztować
No skoro się pytam czy warto ją kupić to chyba jasne że jeszcze nie grałam. Oglądałam zwiastuny i gameplaye
Ale ok dziękuje :) Skoro tak mówisz to naprawde musi być super i raczej się na nią skuszę :D
Spoko polecam się na przyszłość.Jeśli 97 to twoja data urodzin to gram już jakieś 10 lat dłużej jak ty żyjesz.Nie czyni mnie to ekspertem co prawda ale sporo grałem i sporo mogę doradzić.A jeśli cena odstrasza to po prostu poczekaj aż spadnie.Za pół roku ta gra będzie dalej wspaniała!!!
Tak to mój rocznik :) Dziękuje na przyszłość wiem do kogo się zwrócić :D Nie, nie będę czekać, nie wytrzymała bym ^^ Jeszcze raz dziękuje :)
Miałeś rację, warto :D Właśnie skończyłam grać, najlepsze w co w życiu grałam! Genialna gra, naprawdę super :D
Polecam stronę gametrade.pl, ja wyrwałem slot wersji cyfrowej (do pobrania z PS Store z Multi) za 90zł, teraz może być już taniej.