PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28454
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

Zastanawiam się dlaczego znów tak nagle LOU spadł w rankingu,wczoraj był chyba na drugim lub 3 miejscu bo dobrze nie pamiętam,ale już dziś na 6 ?? Czy to wpływ obiektywnych ocen graczy czy jakaś grupa nastawiona przeciwko temu tytułowi?

1 dają osoby które prawdopodobnie nawet w tą grę nie grały, gra staje się coraz bardziej popularna dlatego ma coraz wiecej hejterów

BlackRose58

Dokładnie, fanboye Xboxa oraz psychofani Heroesów dają 1. Gdzie tu sens ?

mmaakkss

Każda gra z czołówki rankingu przeżyła falę niskich ocen. Tak, Heroesy również.

Evangarden

Przed prawem do oddania jakiegokolwiek głosu powinny być testy IQ :)

mmaakkss

Wystarczyłby wzór średniej noty zaczerpnięty z imdb, gdzie głosy osób, które głosują w systemie zero-jedynkowym lub mają na koncie niewiele ocenionych filmów, mają mniejszą wartość.

mmaakkss

W szczególności, dla ciebie.

Fani herosów wpadają i masowo 1 wystawiają.

Tak hejterzy i co którym zwiastun się nie podobał.......

myslisz ze ta gra bedzie ciagle na pierwszym miejscu....? Puknij się.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Widzę że od czasu mojej odpowiedzi na twój dawny post, podsumowujący twoje zachowanie, mimo tak długiego czasu wciąż nie potrafisz komentować na poziomie. Widocznie masz wrodzony braku kultury i prawdopodobnie nic to nie zmieni. "Puknij się" możesz mówić do swojej matki i reszty rodziny bądź swoich kolegów, ja nimi nie jestem. W twoich wypowiedziach można zauważyć dużo nieodpowiednich zwrotów do innych użytkowników, myślę że ktoś powinien cię zgłosić do administracji, szczekaj w moim kierunku a sam to zrobię. Domyślam się że wciąż nie zagrałeś w tą grę, pomimo tego rzygasz na forum o czymś, o czym nie masz pojęcia. Zastanów się, radzę abyś "przyczepił" się do kogoś innego.

Powiedzieć komuś ''puknij się'' nie jest oznaką braku kultury. To zwrot używany w sytuacjach gdy chcemy komuś powiedzieć że majaczy i powinien wrócić na ziemię. I nie muszę grać w tę grę by ocenić ją wstępnie. Wstępna ocena śmieszny człowieku. Masz pojęcie co to jest? Używa się tego na przykład gdy nie możemy zagrać w jakąś grę, ale obejrzymy ją całą na youtube, znając fabułę, lokację i postacie + inne elementy dzięki temu. Dlatego oceniłem na 7. Gdybym zagrał samemu oceniłbym na 8 lub może i jakimś cudem na 9(w co wątpię...8 to maks coś czuję), ale i tak twierdziłbym że gra jest trochę przereklamowana. Zapowiedzi sugerowały lepiej zrobione elementy, a także to że gra byłaby naprawdę o przetrwaniu a nasze decyzje podczas gry będą miały znaczenie. Ch.ja tam, i tak wszystko skończy się tak samo. Reklamowanie coś czym czego nie było, a teraz wszyscy się jarają jakby było czym. Owszem fajna gra, ale już lepsze są gry na PS3 i ogólnie.

The_Fallen

Nie ma to jak samemu sobie wymyślić jakąś definicję i się mądrzyć, pokaż mi gdzie takie pojęcie ''wstępnej oceny'' jest zdefiniowane to chylę czółko.

mmaakkss

wstępna ocena to ocena sytuacji taka na poczatku bez dogłbniejszego spojrzenia na sprawe

ocenił(a) grę na 10
The_Fallen

Ja pierd***, skoro nie grałeś to po jaką cholerę oceniasz grę? Również dobrze, mogę sobie obejrzeć zwiastuny kinowe i na tym podstawie oceniać filmy... Skoro nie grałeś, nie masz prawa oceniać gry, a jeśli już to robisz, to jest to ocena bezpodstawna. To tak jakby całe swoje życie się masturbować i powiedzieć, że "moje życie seksualne jest do dupy". Człowieku, Najpierw zagraj, a potem oceń. Z Twojego postu wynika, że masz chyba 6 latek, bo takiej ignorancji jeszcze nie widziałem, chyba że jest to zwykły hejt, albo Twój iloraz inteligencji jest równy paprotki postawionej w burdelowym sedesie. Ja skłaniałbym się do tego ostatniego

Oceniać grę jak się w nią nie grało. Ludzie, trzymajcie mnie.

Spinel

spadaj kmiocie....jesteś fanbojem inaczej byś nie miał pretensji.