PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28458
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

dawajmy 10/10 i <3 !!!! wspólnie może nam się udać!

Giveraa34

jestem za. ale fani herosów i GTA mogą na to nie pozwolić . :(

ocenił(a) grę na 10
gabris7

jestem jednym z fanów gta dlatego chce żęby była na 2 lub 3 miejscu

Giveraa34

a herosi? bo jak dla mnie to powinny być prawie na samym końcu. Fajnie się w nie gra przez 15.min a Last of Us jest doskonałe od początku do końca. GTA zawsze jest spoko.

ocenił(a) grę na 10
gabris7

racja. herosi beznadzeja. ale nie tracajmy dyskusjami jak nikt nich nie czyta.

ocenił(a) grę na 9
gabris7

Żałosny jesteś :)

mich145

dzięki za szczerość....... wyrażam tu swoją opinie na temat gier a nie innych użytkowników.

ocenił(a) grę na 9
gabris7

No wiem powinienem napisać Twoja wypowiedź jest żałosna, no ale przepadło :)

The last of Us nie zasługuje na 1-3 miejsce ponieważ jest to gra 1 platformowa, tak zwany exclusive czy jak to się tam piszę.
i oceniło je zaledwie 3000 osób 15 000 mniej niż Heroes III i raczej wiecej niż 3000-4000 nie oceni :)

mich145

to powiedz ile czasu zajeło Herosom zbieranie tych głosów i uzwględnij, że te gry mają kilkanaście lat. Last of us nawet roku nie skończyło i ma dużą konkurencję.

ocenił(a) grę na 9
gabris7

Tak jak napisałem jest to gra tylko na ps3, Uncharted 2: Among Thieves wyszło 5 lat temu i nie ma zbytniej ilości głosów
a jest tylko na PS3.

mich145

a jaki to ma związek z moim pytaniem? Herosi są tylko na PC. Popatrz sobie ile gier wyszło w 2000 roku i ile każda z nich ma głosów, a potem popatrz na 2013. pozatym 14 a 5 lat to duża różnica.

ocenił(a) grę na 9
gabris7

Hmm PC w domu ma chyba każdy albo miał, a konsole?

mich145

nie popatrzyłeś.....

użytkownik usunięty
mich145

Każdy kto zna się więcej na grach, powie ci, że nie powinno się zaniżać oceny gry tylko dlatego bo jest na jedną platformę a nie więcej. Taka ocena nie jest obiektywna. Ocenia się grę, jakość, jej "wnętrze" - a to że na jedną platformę to już inna sprawa - nie zmienia to jakości gry i jej wykonania.

ocenił(a) grę na 9

hehe, nie zaniżam oceny tylko mówię ,że gra nie osiągnie takiej popularności jak powiedzmy Heroes czy GTA.

użytkownik usunięty
mich145

Jeżeli piszesz: "nie zasługuje na 1-3 miejsce" - rozumiem przez to że jest to twoja opinnia, a jeżeli tak uważasz, to jest logiczne że zaniżysz ocenę bo nie chcesz aby gra była na wyższym miejscu.. Ale napiszę inaczej, to czy gra jest na jedną konsolę czy więcej platform nie powinno decydować o tym czy zasługuje na wyższe miejsce czy nie. Kwestia patformy to inna sprawa, nie powinna ona być brana pod uwagę. Kolejna kwestia, o jakiej ty "popularności" piszesz? Filmwebowskiej? Krajowej? Bo są kraje, w których to LOU zyskał większą popularnośc niż przykładowe GTA V. Ma opinnię gry lepszej, sięga po ten tytuł więcej osób, i jest zdecydowanym nr 1.

ocenił(a) grę na 9

Chodzi mi o popularność w Polsce :)
9 według mnie to ocena na która ta gra zasłużyła i nie obniżę jej ani nie podniosę po bo co ?
Platforma nie ma wpływu u mnie na ocenę, nie wiem skąd ty w ogóle to wziąłeś.

I nie uważam ,że GTA V zasługuje na 1 miejsce, i tym bardziej HOMM III

użytkownik usunięty
mich145

Więc w Polsce - to się wyjaśniło. Raz jeszcze cię zacytuję; "nie zasługuje na 1-3 miejsce" - logicznie mysląc, jeżeli uważa się że coś nie zasługuję na wyższą pozycję, to zazwyczaj zaniża się ocenę aby tej pozycji nie osiągnęła a nasza ocena aby nie była tą, która miała na to ewentualny wpływ.... Dopisałem później, że chodzi mi o to iż dostępnośc gry nie powinna mieć wpływu na to czy zasługuje na wyższe miejsce czy też nie. Po formie w jakiej to napisałeś można pomyśleć, że to według ciebie powinno mieć wpływ. O grze "Heros".... coś tam...., się nie wypowiem. Nie grałem i nie zamierzam - nie mój gatunek.

ocenił(a) grę na 10
mich145

The Last of Us to świetna gra. Nie rozumiem, teraz na allegro można kupic ps3 nawet za 250 zł, a samą gre za 70. heroes to gra beznadziejna. I nie obrażaj mnie, bo wiem co ,mówię a ty nie za bardzo.

ocenił(a) grę na 9
Giveraa34

Żaden mój post nie był skierowany do twojej osoby, tym bardziej w żadnym poście nikogo nie obraziłem.
Masz jakieś urojenia?

Gdzie napisałem ,że the last of us to beznadziejna gra?

Heroes Może Ci się nie podobać, bo nie ma takiej grafiki jak the last of us czy gta ale to twoja sprawa.

ocenił(a) grę na 10
mich145

w grach nie chodzi o grafice, a jak myślisz że mam urojenia przeczytaj cały temat.

ocenił(a) grę na 9
Giveraa34

Nie mam takiej potrzeby, wskaż mój post w którym cię obrażam a przeproszę.