PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28458
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

wszystkie umoczone w obiektywizmie niezalezne gazety daja po dyszce promocja w kinie telewizji gazecie internecie i chyba tez w teatrze ( nie jestem pewny bo nie chodze ) wszyscy pieja z zachwytu nad nowa gra naughty dog a jaka bedzie naprawde ? Nie chce byc zlym prorokiem ale jesli juz nasze oczy przyzwyczaja sie do grafiki i kilku fajerwerkow apokaliptycznych z poczatku gry to moze byc roznie podobnie z reszta jak z nowym TR cala seria Uncharted 123 Obym byl zlym prorokiem

ocenił(a) grę na 10
pharaoh1

Po dwóch godzinach spędzonych póki co nad grą i ukończonych 3 rozdziałach, (gdzie tak naprawdę pierwszy to wprowadzenie, a drugi to typowy tutorial jak co robić etc - połączony mądrze jednak z fabuła) - jestem zadowolony, nawet bardzo. Przede wszystkim wspaniała muzyka, idealnie pasująca do wydarzeń.

ocenił(a) grę na 10
pharaoh1

Nic dziwnego, że promocja jest agresywna - to naprawdę może być ostatni wybitny exclusiv tej generacji, a już świetnie to wszystko zgrało się z targami E3, które były tak udane do Sony.
Co do gazet, jestem zachwycony tymi ocenami, ale już dawno przestałem robić w majty z powodu takich ocen. Sam sprawdzę i jestem pewien, że będę oczarowany - moja konwencja i moje studio.
Naughty Dog nigdy nie zrobiło w tej generacji gry, które czarowały tylko grafiką.