PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642590}
9,1 28 tys. ocen
9,1 10 1 28454
The Last of Us
powrót do forum gry The Last of Us

ps4

ocenił(a) grę na 10

Ehhhh domyślam się że the last of us 2 będzie exkluziwem na ps4 więdz ja się pytam naughty dog
poje_bało eas? Po co komu ps4 przecież wystarczyła by jakaś karta graficzna na obecną generacje
i tyle żadne zmiany które wprowadza ps4 ( nawet pad) nie są mi potrzebne ps3 daje rade jeśli
dajmy na to na ps4 wyjdzie uncharted 4 ( a wyjdzie potwierdzone) tomb raider 2014 czy grid 3 to
jakoś to przeżyje i zleje ale the last of us 2 wiem na 100 % że przyprawi mnie o zawał serca i co
teraz? wy kupujecie ps4 czy nie? może za rok stanieje proszę o rade.

Ps.sorry za błędy w pisowni

ocenił(a) grę na 10
karbaro

W sumie nie zastanawiałem się nad tym. Raczej nie liczyłbym na taka wsteczną kompatybilność - ekskluziwy są po to, by sprzedać konsolę i pokazać jej możliwości, zwłaszcza na początku nowej generacji. Tak więc te pierwsze gry na wyłączność nie maja szans, by pojawić się na PS 3.

Druga sprawa to sama kontynuacja TLoU. Ja nie chciałbym, by się pojawiła - historia i gra jest zakończona i w takiej postaci jest bezbłędna, wybitna i na podium moich gier tej generacji. Cały czas nie wiadomo, co z dwójką, za wcześnie na to. Z newsów wnioskuję, że twórcy myślą podobnie, ale nigdy nie wiadomo. Poza tym pojawią się DLC i one też mogę zmienić samo uniwersum, nadać nowe biegi jakimś historiom.

Ostatnia rzecz - kupię PS 4 na pewno. Moze za pół roku, może za rok - jak cena spadnie do 1.500 to zacznę myśleć. Parę stów zarobię na sprzedaży PS 3. Zaufałem im w tej generacji po raz pierwszy, wcześniej nie miałem żadnej konsoli. Sony kupiło mnie jednak doszczętnie. Patrząc z perspektywy czasu, warto było kupić Pleja 3 dla samych eksluziwów.. mają u mnie kredyt zaufania i liczę, że następna generacja będzie jeszcze lepsza.

Pożyjemy, obaczymy. Póki co cieszmy się, że taka gra jak TLoU dobiła Xboxa na koniec tej generacji i radujmy sie, że wybraliśmy ,,czarnulkę" od Sony. Zabrzmiało to hejtersko - fanbojsko, lecz to na szczęscie fakty.

ocenił(a) grę na 10
laxman

Przemyślałem sprawe i doszedłem do tego że the last of us zadebiutuje najszybciej za trzy lata, wtedy uderze i kupie ps4

użytkownik usunięty
karbaro

Zmiana karty graficznej, procesora, systemu wentylacji, itp itd... nawet nowy design... Konsola jest tania co mnie bardzo zaskoczyło, warto ją kupić. Jeżeli Naughty Dog zapowie kontynuację "Last of Us", to będzie to najbardziej oczekiwany przeze mnie tytuł.

ocenił(a) grę na 10

Była by tania gdyby kosztowała 1200 zł pamiętam czasy gdy kupowałem ps3 w dniu premiery dałem wtedy 500 funtów

użytkownik usunięty
karbaro

Ps4 jest najtańszą konsolą Sony. W dniu premiery bardzo dobrze pamiętam że Ps3, Ps2 a nawet jedynka były droższe. Nie wiem jak w innych krajach ale u mnie jest po 389 euro, dlatego cena ta bardzo mnie zaskoczyła.

ocenił(a) grę na 10

Cena jest jaka jest ponieważ sony obrało nową strategie ROBIMY GRY DLA GRACZY. czyli prubują wejźć nam w dupe i sprzedać konsole w jak najszypszym czasie, im więcej sprzedadzą konsoli tym popyt na gry będzie większy ( o ps3 też nikt nie zapomni zwłaszcza że gry teraz stanieją ) przynajmniej ja tak myśle

ocenił(a) grę na 10
karbaro

Chcialbym, abyś miał rację - ja tego typu podejście wziąłbym z pocałowaniem ręki! Niech wchodzą w dupę, niech obniżają ceny - im szybciej sie sprzeda, tym szybciej pojawią się nowe hity.

ocenił(a) grę na 10
laxman

Mi wystarczy aby obniżyli cene grida 2 i beyond dwie dusze