A mnie rozwalają tacy ludzie jak fanboje jakiś przedpotopowych gier którzy mają problem z akceptacją faktu że ich ukochana gra straciła przodownictwo na rzecz gry którą uważa za coś "gorszego" ponieważ jest exclusivem na ps3 i nie ma żadnych szans w nią zagrać szczyt obłudy nie zna granic
Potwierdzam.
Fanbojów ma zarówno playstation jak i pecet.
Zawsze, gdy powstaje gra wydana przez Sony na ich produkt to reszta (posiadacze xboksa i pecetowcy) żalą się, jak zostali skrzywdzeni przez los.
Trudno wymagać, żeby Sony wydało grę na platformy konkurencji.
Piszę to nie mając nawet konsoli, ale doceniam nieprzeciętną wartość The last of us. Mimo to chociaż wiem, że to jedna z lepszych gier na rynku - nie kupię przecież ps3 dla niej jednej. Nie dochodźmy do absurdu.
Najgorsi są ludzie, którzy próbują sobie i innym wmówić, że ta gra jest do kitu, chociaż sami tylko marzą by w nią zagrać.
Jestem trochę fanboy PC ale TLOU jest wyśmienitym produktem i jak mają walić takimi grami na przyszłą generację to po świętach PS4 ląduje u mnie pod telewizorem :) Jeszcze mam do nadrobienia uncharted i heavy rain ! Uwielbiam przygodówki i żal mi dupę ściska że omija mnie taka zabawa :)