Mi przypadło do gustu wpychanie głowy pogrzebaczem do kominka, przyciskanie do klatki nosorożca i standardowe tłuczenie głową o glebę.
i pod laserem u Starka,bicie glowy klapa od trumny, i walenie glowy o szklany blat
basen z piraniami, basen z rekinem,pod nozami, krzeslo elektryczne , bice glowy drzwiami samochodowymi no i bicie
a co wam z zabojstw przypadlo do gustu ? mnie wyrzucenie z okna, rzucenie na pozarcie wezowi, rzut na plot pod napieciem , nadzianie na kly slonia
Jeśli chodzi o przesłuchania to przystawienie jaj do trajzygi,wsadzenie głowy do wrzącej zupy i rozciąganie ciała za pomocą liny:)
a jeśli chodzi o zabójstwa to rozwalenie głowy sztangą i wsadzenie gościa do trumny z granatem.
a ulubiony boss z gry - moj to bushwacker
a ulubina misja to w hotelu z yakuzai kingpinem
a jakiej broni najczesciej uzywales - ja prawie zawsze bron krotka w postaci zwyklych pistoletow lub uzi
Ja raczej preferuje broń długą.Moje ulubione to M60 i m16,z M60 nawet zabicie bossa to tylko chwilka.Ale starałem się strzelać z róznych broni bo chciałem odblokować złote medale,tryby wyzwania itp.
ja strzelem z krotkiej bo ma mniejszy zasieg i wole miec bezposrednie i dluga konfrontacje zeby wyladowac emocje