PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611348}
7,5 1,8 tys. ocen
7,5 10 1 1771
The Punisher
powrót do forum gry The Punisher

Mi przypadło do gustu wpychanie głowy pogrzebaczem do kominka, przyciskanie do klatki nosorożca i standardowe tłuczenie głową o glebę.

użytkownik usunięty
arkasatana

Mi przypadło do gustu walenie w głowę klapą od pianina

ocenił(a) grę na 10

a i bym zapomnial przesluchanie w krematorium

ocenił(a) grę na 10

i pod laserem u Starka,bicie glowy klapa od trumny, i walenie glowy o szklany blat

ocenił(a) grę na 10
arkasatana

basen z piraniami, basen z rekinem,pod nozami, krzeslo elektryczne , bice glowy drzwiami samochodowymi no i bicie

a co wam z zabojstw przypadlo do gustu ? mnie wyrzucenie z okna, rzucenie na pozarcie wezowi, rzut na plot pod napieciem , nadzianie na kly slonia

dawid10809

Jeśli chodzi o przesłuchania to przystawienie jaj do trajzygi,wsadzenie głowy do wrzącej zupy i rozciąganie ciała za pomocą liny:)

a jeśli chodzi o zabójstwa to rozwalenie głowy sztangą i wsadzenie gościa do trumny z granatem.

ocenił(a) grę na 10
Gaula04

a ulubiony boss z gry - moj to bushwacker
a ulubina misja to w hotelu z yakuzai kingpinem

dawid10809

Mój ulubiony boss to Rusek
A misja to Wyspa grand nixon,misja długa i dość trudna.

ocenił(a) grę na 10
Gaula04

a jakiej broni najczesciej uzywales - ja prawie zawsze bron krotka w postaci zwyklych pistoletow lub uzi

dawid10809

Ja raczej preferuje broń długą.Moje ulubione to M60 i m16,z M60 nawet zabicie bossa to tylko chwilka.Ale starałem się strzelać z róznych broni bo chciałem odblokować złote medale,tryby wyzwania itp.

ocenił(a) grę na 10
Gaula04

ja strzelem z krotkiej bo ma mniejszy zasieg i wole miec bezposrednie i dluga konfrontacje zeby wyladowac emocje

ocenił(a) grę na 10
Gaula04

gdyby byla dluzsza bylaby idealna no i wiecej mozliwosci