PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688673}
8,4 9,2 tys. ocen
8,4 10 1 9221
The Wolf Among Us
powrót do forum gry The Wolf Among Us

....ta gra jest taka krótka ;(

Serio chciałoby się już dostać w łapy cały 2 sezon (by był 4x dłuższy :P ). A z tego co tu piszecie to
nawet nie wiadomo czy takowy powstanie :(

ZeneQr

Czy ja wiem, czy taka krótka. To jakieś 8 godzin gry, licząc wszystkie epizody. Może nieco więcej. Czyli jakby nie patrzeć, to długość serialu z ośmioma odcinkami. Na drugi sezon, jeśli kiedyś w ogóle ma się pojawić, trzeba będzie długo poczekać, bo nie wiadomo jak potoczą się losy kolejnych, nadchodzących produkcji Telltale - "Tales from the Borderlands" i "Gry o Tron". Szczególnie tej drugiej, która może się okazać ich najbardziej kasowym wydawnictwem, które zechcą kontynuować, jak serię The Walking Dead, przez kolejne lata.

_wilczur_

Dla mnie zbyt krótka :)

Nooo z kolejnymi sezonami nie wiadomo, obawiam się o poziom ich produkcji, WD już było krótsze i gorsze od pierwszego sezonu, a teraz jeżeli liczyć wilka to mają na głowie 4 serie. A i jest tak jak napisałeś o Grze o Tron, to może okazać się hitem, i biorąc pod uwagę obecną popularność tego uniwersum, będą lansować najbardziej właśnie Gre.... Niestety jestem pesymistom dlatego też nie podoba mi sie to co TT robi.