PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608743}
6,5 1,4 tys. ocen
6,5 10 1 1412
Two Worlds II
powrót do forum gry Two Worlds II

Wybrałam się tydzień temu do Saturnu w Niemczech żeby kupić ME3 przy okazji porozglądałam się i dostrzegłam Two Worlds 2 z dodatkami za 50 euro. Nie grałam wcześniej w gry gatunku RPG dlatego nie miałam pojęcia co to za gra. Przeczytałam ,że gra jest dostępna również w języku polskim co bardzo mnie zdziwiło i dopiero wtedy zaczęłam coś podejrzewać.Postanowiłam kupić grę mimo tego że nie grałam w pierwszą część. Do wczoraj grałam w grę nie wiedząc ,że mam do czynienia z polskim produktem ,który naprawdę mnie zachwycił i wciąż zachwyca ... Nie żałuję wydanych pieniędzy. Chyba polubię inne gry tego gatunku które do tej pory omijałam szerokim łukiem. Jak skończę grać to ocenie . Na razie gra ma u mnie mocne 7/10

Oluchna_92

Kolejny marketowy znawca :) spoko że spodobała się polska gra ! niektóre polskie gry są naprawdę kozackie ;)
Np: wiesław 1 wiesław 2 :)

ocenił(a) grę na 7
Oluchna_92

"Two Worlds 2" zachęcił cię do grania w RPG? Zagraj w "Wiedźmina", a pokochasz gatunek bez reszty :)

pawelecki96

W Wiedźminie jest najgorszy system walki z jakim się zetknąłem w rpg-ach, już lepiej zagrać w Gothic.

ocenił(a) grę na 7
Oluchna_92

Jeśli kupiłaś grę w Velvet Edition to faktycznie nie było tam jakichś przesłanek, że gra jest polska ;P Napisy z tyłu pudełka są w języku: angielskim, niemieckim, hiszpańskim, francuskim oraz włoskim. Polskiego brak O.O Pewnie dlatego, że tej edycji nie wydał polski dystrybutor. Na szczęście mi udało się wyhaczyć ją na allegro.
Co do samej gry to jeśli ci się spodobała, od siebie mogę polecić serię Gothic, zwłaszcza dwie pierwsze części. Co prawda swoje lata mają na karku i trzeba się przyzwyczaić do sterowania (które w TW2 też jest nieco przekombinowane), ale gdy się wreszcie w nie zgłębimy, odpłacają nam to z nawiązką. Jeśli jednak chciałabyś coś nowszego to mogę polecić serię Risen (od tych samych twórców).

ocenił(a) grę na 1
Oluchna_92

w Polski Języku czyli jest Polski dubbing ? gra wygląda fajnie, na to wygląda ze gra jest zrobiona przez Angielskie studio które podszywą się pod Polską firmę , gdyby ta gra została stworzona przez Polskie studio to w grze byłby Polski dubbing . twórcy tej gry są za Brytanizacją Polski dlatego stworzyli Angielską grę zamiast Polską .

vAkatsuki

Tu masz rację bo właścicielem Techlandu byli Niemcy. Nie mniej gra mimo że nie była 7 cudem świata to na 1 nie zasłużyła.