PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606902}

Władca Pierścieni: Wojna na Północy

The Lord of the Rings: War in the North
2011
7,0 2,9 tys. ocen
7,0 10 1 2878
Władca Pierścieni: Wojna na Północy
powrót do forum gry Władca Pierścieni: Wojna na Północy

czy dorówna kiedykolwiek popularności i klimatowi tym dwóm wydaniom

Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth
Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth 2

jeśli tak to będzie wielki sukces ;)

peeszet

wiem że bardziej powinno się to porownywac do Powrotu Król no ale tamto wydanie nigdy mną nie zawładnęło tak jak te dwie strategie wyżej

peeszet

Mysle ze tak gra ma jak najbardziej szanse na przebicie:) Bitew:)

ocenił(a) grę na 6
remix212

Chyba jednak nie, w okresie bitew nie wychodziło wiele dobrych tego typu RTS i gra sama w sobie była dobra, nawet jakby opowiadała o innym uniwersum (na tyle dobra by być w czołówce takich gier, tej epoki), natomiast, to ma duży plus za władcę pierścieni, niewielki dodatkowy plus za wplecenie tego w wydarzenia z filmowej trylogii, ale gra sama w sobie sporo traci do np. dragon age czy mass effect czyli gier podobnych. Chyba jako pierwszy zamieściłem filmik z zakończenia gry i finałowej bitwy na youtube, zapraszam do oglądania , mój nick to tomciopogromcio1 ;).

ocenił(a) grę na 6
tomciog18

Chyba jednak nie, w okresie bitew nie wychodziło wiele dobrych tego typu RTS i gra sama w sobie była dobra, nawet jakby opowiadała o innym uniwersum (na tyle dobra by być w czołówce takich gier, tej epoki), natomiast, to ma duży plus za władcę pierścieni, niewielki dodatkowy plus za wplecenie tego w wydarzenia z filmowej trylogii i za to, że to pierwsza gra w większości RPG osadzona w uniwersum LOTR, ale gra sama w sobie sporo traci do np. dragon age czy mass effect czyli gier podobnych i jest za krótka. Chyba jako pierwszy zamieściłem filmik z zakończenia gry i finałowej bitwy na youtube, zapraszam do oglądania , mój nick to tomciopogromcio1 ;). (coś nie mogłem zedytować wyżej sory :P)

tomciog18

"pierwsza gra w większości RPG osadzona w uniwersum LOTR, "

Nieprawda. Konsole już wcześniej miały:
http://www.filmweb.pl/videogame/W%C5%82adca+Pier%C5%9Bcieni+Trzecia+Era-2004-613 819

ocenił(a) grę na 6
neo_angin

Wiedziałem o tamtej produkcji, jednak sam gram tylko na PC i bardzo długo tak pozostanie, więc jak coś nie wyszło na PC, często piszę to ogólnie, no, ale niech będzie pierwszy RPG w uniwersum LOTR na PC ;). (Chociaż i to nie do końca prawda, bo jeszcze jest shadows of angmar, ale to z kolei MMO, więc też można rodzielić)