PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652762}
7,3 704  oceny
7,3 10 1 704
Wasteland 2
powrót do forum gry Wasteland 2

ZAZDROŚĆ;)

ocenił(a) grę na 9

Powiem to otwarcie i wprost: Zazdroszczę każdemu, który miał okazję pograć...u mnie niestety komp za słaby. Więc jako fanatyk falloutów i ogólnie postapo przywdziewam żałobną czerń i opuszczam sztandar do połowy masztu;)

ocenił(a) grę na 8
jagtiger

Może spróbuj obniżyć rozdzielczość i ustawienia tekstur? Ja w to grałem na lapku, gra wyglądała szpetnie i miejscami cięła niemiłosiernie ale jakoś dotrwałem do końca.

jagtiger

no dobra ale jaki ty masz komp ? 486 ? to na lapku bedzie chodzic slabym lapku

ocenił(a) grę na 9
Psyhe

Kompa ma amd 3800+ i 3 gb ramu w sumie to 4gb ale win.xp nawet nie sprawdzałem czy mi odpali i czy jak będzie chodziło, bo nie chcę sie wkurzać;)

jagtiger

ja mam 2.5 giga ramu windowsa xp i karte 9600 gt i gram na full prawie
sama gra pobiera cos lekko ponad 1,5 g ramu proc mam podobny jak twoj

Psyhe

nom nie gadaj ze na full na takim sprzecie ledwo co odpala i potrzebuje w kij ramu inaczej wywala cały czas jakies bledy ....dopiero teraz wyszedł patch na 32 bitowe systemy ktory podobno poprawia to.

W moim przypadku trzeba było robic save przed wejsciem do ranger citadel i z savem na inny komp co ma 64 bity bo tam nie wywala.Potem padła mi karta graficzna ale przez zakurzenie a nie przez wastelanda... i musze teraz już na tym biurowym ktory notabene był kupiony w tym roku ale jest słabszy od tego co był niby do gier a ma jakies 8 lat :)...Przez to wszystko nie mam avatarów postaci....

A na marginesie gra zajebista najlepsza w tym roku zaraz obok Zaginiecia cartera co jest w sumie smieszne carter jest na jakies 4 godziny a wasteland na jakies 100 z hakiem ...... :)

Machinefilm

no nie na full przesadziłem bo z wyłączonymi cieniami
po patchu gra smiga juz na full płynnie aczkolwiek co jakis czas wywala mnie przy przejsciach do innych lokacji ale to wina gry jakby nie było