PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=759453}
7,0 3,1 tys. ocen
7,0 10 1 3141
Watch_Dogs 2
powrót do forum gry Watch_Dogs 2

Eh, jedynie co ubisoft robi dobre to trailery, https://www.youtube.com/watch?v=xNter0oEYxc&feature=youtu.be bardzo ładnie pokazuje co zapowiadają a co dostajemy, dlatego będę omijał tą produkcje z daleka.

Mcvillain

O czarnym protagoniście już nie wspominam, bo po gta V nadchodzącym bf1 i wd2 widać że poprawność polityczna zawitała już na stałe, nie przeszkadza mi to, ale jak znam życie to im odwali i teraz w każdej nowej produkcji będzie czarny.

użytkownik usunięty
Mcvillain

Czemu tak przeszkadzają ci czarni ?

Bo pchają ich wszedzie, przez poprawność polityczną. Jeśli o mnie chodzi to wolał bym mieć protagoniste o tym samym kolorze skóry.

użytkownik usunięty
Mcvillain

Jak pchają ich wszędzie ? Przecież czarni są na ziemi już od tysiąca lat, od lat są w filmach i grach, narzekasz dla samego narzekania

To gdzie są czarni w grach sprzed 2012?

użytkownik usunięty
Mcvillain

grałeś w GTA San Andreas ?

No cały 1tytuł

użytkownik usunięty
Mcvillain

Było też kilka innych tytułów ale nie pamiętam reszty

ocenił(a) grę na 7
Mcvillain

Elder Scrolls (seria), Fallout (seria), Mortal Kombat (seria), Street Fighter (seria), Tekken (seria), Half Life 2, Gears of War, Mass Effect, Prototype, Crysis, Left 4 Dead (seria), Dead Island, ... wymieniłem tylko te które pamiętałem. Niektóre z tych gier mają naprawdę długą historię. Nie we wszystkich też czarni byli głównymi bohaterami, ale w większości tych byli postaciami pierwszoplanowymi.
Ale może masz rację... w sumie wszyscy przecież wiemy, że czarni nie występują sami z siebie w środowisku naturalnym. Wymyślono ich przecież by robić bigotom na złość. :P

użytkownik usunięty
Thorongil83

Jestem maksymalnie tolerancyjni,ale nie znoszę czarnych,arabów,azjatów,meksykańców,albinosów,francuzów,anglików,amerykańców,nie mców,ukrainców,ruskich,żydów,kanadyjczyków,homoseksualistów (oprócz lesbijek oczywiście),biseksualistów,aborcjonistów,onanistów,pacyfistów,lewaków oraz wszystkich osób,którzy nie podzielają zdania mojego i najchętniej bym posłał ich na stos,jak za starych dobrych czasów No,ale jak mówię,jestem maksymalnie tolerancyjny.

Thorongil83

Dodam jeszcze Age of Mythology, Baldur's Gate, SWAT 4, Desperados: Wanted Dead or Alive, Fahrenheit, Assassin's Creed, Final Fantasy VII, Metal Gear Solid, Resident Evil, różne Call of Duty, Halo 3,...
I oczywiście całe serie The Sims, NBA, Madden czy FIFA ;)

ocenił(a) grę na 9
Mcvillain

Już od jakiegoś czasu nie oglądam trailerów bo po co? Zobaczyć wyreżyserowany filmik na silniku gry? Gimbaza może się nabierze. Oglądam jedynie surowe gameplaye bo one jakoś pokazują czym pachnie gra.