PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608109}
8,6 39 tys. ocen
8,6 10 1 39002
Wiedźmin 2: Zabójcy królów
powrót do forum gry Wiedźmin 2: Zabójcy królów

10/10!!!

ocenił(a) grę na 10

Dla mnie ta gra to absolutne Arcydzieło!!!

ocenił(a) grę na 7
rafalo69

Byłaby świetna gdyby nie to, że trwa tyle co przeciętna strzelanka, nie wiem jak wy, ale ja doznałam szoku gdy gra się skończyła, prawie jakby przerwali ją w połowie...Twórcy mówili, że będzie dłuższa niż jedynka, niestety nie trwa nawet tyle co połowa jedynki. Poza tym ogromnym minusem, wszystko jest genialne i niesamowicie klimatyczne.

ithyphallic90

Przesadzasz ! przeciętna strzelanka teraz trwa 3-5 godzin w wiedzmina 2 jak się zagłębisz może Ci wyjść coś pod 30 pewnie nie wspominając że sporo ludzi gra po kilka razy.
Aczkolwiek w części się zgadzam 3- akt mógłby być bardziej rozbudowany

ocenił(a) grę na 8
Psyhe

dodali kilka nowych misji w rozszerzeniu

ocenił(a) grę na 9
ithyphallic90

Przechodząc ścieżkę Iorwetha i Roche'a uzyskasz na spokojnie 40h rozgrywki - licząc całą grę + 2 i 3 akt po 2 różnych ścieżkach.
REDzi zrobili grę znacznie bardziej nieliniową, ale za to krótszą. Dla mnie to krok naprzód, dzięki temu ta gra jest unikalna wśród liniówek BioWare'u. No i Wiedźmina 2 po prostu nie da się odstawić na półkę na dłuższy czas.

No i jeszcze REDzi dorzucili samouczek (+25min), tryb mroczny (warto przejść gre jeszcze raz dla tego trybu) i arenę, która również daje dużo zabawy :)

rafalo69

Tak bardzo dobra gra ale z błędami , grę można określić mianem diamentu nieoszlifowanego :]