PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608109}
8,6 39 tys. ocen
8,6 10 1 39059
Wiedźmin 2: Zabójcy królów
powrót do forum gry Wiedźmin 2: Zabójcy królów

Ale wielka lipa...

ocenił(a) grę na 9

Podobno CD-P Red ograniczył poziom wieśka do 35 i wyżej się nie da!, ale zonk mały.
Jakby nie patrzeć sprawdzę niewiele mi brakuję http://www.youtube.com/watch?v=y8TNMw2t5ag

f67

Ja pod koniec gry powinienem mieć 37-38 , no i się zdeka się wnerwiłem
Grałeś z kodami !!! nie możliwe jest we Flotsam mieć taki level więc się nie przechwalaj

ocenił(a) grę na 9
Psyhe

Nie żaden kod po prostu siłowałem się z grubym Maćko za każdy wygrany pojedynek dostajesz 10exp cała tajemnica a poza tym irytują mnie takie komentarze fake odrazu człowiek stara się uczciwie ale mogłeś nie wiedzieć o takiej możliwości, expienia zresztą widać po filmiku po wygranym pojedynku wpada mi level. Dało by się pociągnąć do 35 ale już mi się nie chciało:)

f67

To przepraszam bardzo ! faktycznie zapomniałem że tam za każdym razem po siłowaniu jest 10 EXPA
Swoją drogą to ile tych siłowań robiłeś skoro poziom jest co 1000 a u Maćko masz 10 ile poziomów tak nabiłeś ?

ocenił(a) grę na 9
Psyhe

no cóż 100 siłowań - 1poziom w tamtym miejscu powinno się mieć normalnie 13 poziom (koniec Flostam idziemy tylko albo do Rocha lub Ioewetha i odpływamy) więc z Maćko musiałem się zmierzyć 1700 razy! sporoo czasu to zajęło ale te całe sianko co mam 103k ponad to też z siłowania na rękę.

f67

No i na co ci to? Nawet tego siana w grze nie wykorzystasz, a 35 lvl i tak nic nie daje praktycznie po już na 30 masz najlepsze skille wymaksowane. Marnowanie czasu, że też ci się chciało, mi by się znudziło po 10 siłowaniu.

f67

Ja PIERD...LE !!! SIŁOWAŁEŚ SIĘ Z NIM QURWA 1700 RAZY ?
Sorry ale albo jesteś niespełna rozumu albo ściemniasz choć byłbym za tym pierwszym
Nie no SZACUN ! SZOK ! :/

ocenił(a) grę na 9
Psyhe

Powiedzmy że zakładzik był i wygrałem

użytkownik usunięty
f67

chodzi o to że trzeba się zdecydować na którąś gałąź rozwoju postaci - wiedźmin nie może umieć wszytskiego i być niezniszczalny. moim zdaniem dzięki temu gra jest jeszcze bardziej realizstyczna

ocenił(a) grę na 9

No cóż chciałem mieć heliotropa i w mieczu nie być zły no fakt niezła kombinacja odpalam grupowego finishera po naładowaniu adrenaliny i jednocześnie uruchamia się heliotrop zabójcza kombinacja - jesień średniowiecza

f67

Co ten Heliotrop robi ?
Bo nawet nie zwracałem na to uwagi !?

ocenił(a) grę na 9
Psyhe

Tworzy się dookoła Geralta duża osłona coś takiego samego jak idziemy do Flotsam, i Roche niesie Triss z ręką na tyłku. Z tą różnicą że wszyscy przeciwnicy wewnątrz są na slo-mo aż heliotrop nie przestanie działać.