PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608109}
8,6 39 tys. ocen
8,6 10 1 39002
Wiedźmin 2: Zabójcy królów
powrót do forum gry Wiedźmin 2: Zabójcy królów

Ostatnio w sklepie widziałem grę w wersji podstawowej(chyba nazywa się premium) i rozszerzonej na PC. Różnica cen to tylko ok. 12zł. Nie obejrzałem dokładnie pudełek i nie przeczytałem opisu dlatego mam dwa pytania. Czy edycja rozszerzona zawiera wszystko co edycja podstawowa(soundtrack, papierowa figurka, audiobook itd.)? I czy edycje podstawową można za darmo zaktualizować do rozszerzonej?

ocenił(a) grę na 10
kapiszon79

Ja niedawno kupiłem Wiedźmina 1 i 2 w edycji rozszerzonej (na pudełku jest napisane Wiedźmińska kolekcja). Do jedynki nie musisz nic pobierać, a do dwójki musisz mieć połączenie z netem aby odpalić, potem gra pobierze darmowe rozszerzenie które waży bodajże 10,5 gb (dlatego wiedźmin 2 edycja rozszerzona warta w empiku 120 zł nie opłaca się). Do wersji z 1 i 2 dodane są ciekawe figurki postaci z gry (Geralt i Triss) oraz mapa krainy, moneta jakaś tam, i jakieś dwa listy związane z grą, poza tym mamy jeszcze ładnie wydane poradniki. Na oddzielnej płycie dodane są również audiobooki o wiedźminie i ścieżka dźwiękowa z gry, a to wszystko za 100 zł.

Borhile

Dzięki. W takim razie kupię wersję podstawową bo pierwszą część już mam i nie ma sensu kupować ją drugi raz.