Jak wam się podoba intro Tomasza Bagińskiego do Wiedźmina 2? Jak dla mnie rewelacja, chociaż filmiki z pierwszej części przyjemniej mi się oglądało, bo były bardziej klimatyczne (jak i cała gra).
Jestem zachwycony nowym intrem i mam wielką nadzieję, że jeszcze więcej takich filmów pojawi się przy okazji premiery na Xpudło. Według mnie klimat tutaj kroimy wiedźmińskim brzeszczotem, bo nie da się inaczej - jest realistycznie, poważnie, niepoważnie, magicznie, brutalnie, król jest prostakiem, mag knuje, a Wiedźmin terminuje... znaczy morduje ale nie bestie. Najbardziej szkoda łucznika ale to też charakterystyczne dla tego świata.
Bardzo się cieszę, że ta część różniła się od pierwszej. Nie rozumiem piania, że za mało słowiańskiego klimatu. Granie w to samo z lepszą grafiką byłoby dla mnie nudne, tak samo jak kolejne części np. Call of Duty. Mam nadzieję, że część trzecia też będzie odmienna w od poprzedniczek oraz pojawią się tam wierzchowce i muzyka grana przez orkiestrę symfoniczną, a nie komputer ;)