PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608109}
8,6 39 tys. ocen
8,6 10 1 39002
Wiedźmin 2: Zabójcy królów
powrót do forum gry Wiedźmin 2: Zabójcy królów

...to po prostu szkoda że ta gra w ogóle została umieszczona na tej stronie, jakieś pie*dolone trolle obniżają mu tylko ocenę ponieważ albo nie grali i już uważają to za śmiecia albo nie potrafią docenić i zrozumieć tego arcydzieła.

ocenił(a) grę na 9

Gra jest świetna, ale arcydziełem bym jej nie nazwał. Swoją drogą - kogo obchodzi ocena, cieszmy się Wieśkiem

ocenił(a) grę na 9
użytkownik usunięty

bo to gra dla fanów Wiedzmina i prozy Sapkowskiego dla tych,którym się nie spodobała 1 część mogli nie kupować 2 i potem nie narzekać na forum jak banda idiotów

użytkownik usunięty

Niestety...idiotów jest pełno.

użytkownik usunięty

ano wystarczy popatrzeć na otwieram wino

ocenił(a) grę na 5

Otwieram wino, ze swoją dziewczyną :D

9,1 uważasz za niską średnią?

użytkownik usunięty
Ricz_Forrester

Uważam że 10 miejsce w " rankingu światowym " to po prostu jakiś kiepski żart.

ocenił(a) grę na 9

Chyba strasznie przesadzasz, 10 miejsce to bardzo wysokie miejsce.
Zresztą światowe magazyny wiedźmina jakoś też specjalnie arcydziełem nie określają.
PS czy nie uważasz że ta gra była zdecydowanie za krótka?

Marcinekk

Ocenę ma wysoką, moim zdaniem na pewno nie zaniżoną. Gra jest bardzo dobra, dopracowana pod wieloma względami. Jedyny mankament, że nieco przykrótka. Owszem są różne drogi, którymi możemy iść, ale nie miałbym nic przeciw jakiemuś dodatkowi czy DLC.

ocenił(a) grę na 9
Marcinekk

Zgadzam się. Wiesiek blednie przy chociażby rewelacyjnym Tormencie bądź Baldursie. Nie przesadzajmy. I tak, gra jest niestety zbyt krótka. Przydałby się akt na miarę IV z pierwszej części

ocenił(a) grę na 9
Ruben_6

Mi się pierwszy wiedźmin podobał dużo bardziej

użytkownik usunięty

Może i krótka ale przynajmniej nie była za długa...niektóre gry po prostu aż zanudzają, a Wiedźmina 2 określam jako " komputerową opowieść " dorównującą książką Andrzeja Sapkowskiego.