Ja myślę, że to zmieniony czarodziej np. Flippa umiała zmienić się w sowę, to może ktoś w biedronkę.
Albo jest to po prostu owad i tyle :D
SPOILER - myślę że chodzi o koniunkcję sfer i przechodzenie między wymiarami (tak jak to robili jeźdźcy gonu). Jak wiadomo potwory przedostały się do wymiaru (w którym rozgrywa się akcja wiedźmina) podczas koniunkcji sfer, tak więc i biedronka przypadkiem mogła np. z naszego. Myślę że był to pewnie celowy zabieg twórców gry.
Nie wiem skąd pewność, że w Wiedźminlandzie nie ma biedronek, skoro są inne zwierzęta takie jak u nas. Z drugiej strony Geralt patrzył na tę biedronkę jakby większego dziwadła w życiu nie widział, więc może coś w tym jest.
Ja to rozumiem tak, że pojedynczy człowiek może wpłynąć na losy świata, tak jak mała biedronka siedzi na dźwigni wielkiej bramy.
Znaczy,że kończy się pewna era,a zaczyna nowa czyli z czasów wiedzmińskich przechodzimy do naszych przynajmniej ja tak to odebrałem.
Wiedźmin to bezczelne zło widzę że rozmawiacie co będzie dalej takie dzieła mają zły wpływ na dusze bo ks. Piotr Natanek dobrze mówił że jeśli twoje dziecko gra w gry rpg to szatan się nim interesuję lepiej gdybyście to przejrzeli na oczy
Pozdrawiam Mieczysław
Człowiek jest człowiekiem nie bydłem, człowiek ma uczucia a bydło nie
Pozdrawiam Mieczysław
Tylko prawie? Po wypowiedziach otwieram_wino nt. "Wiedźmina" widać najlepiej jak ten człowiek świetnie pierze ludziom mózgi. To jest zło, a nie zabójca potworów wykreowany przez Andrzeja Sapkowskiego.
Geralt w dzisiejszych czasach zamiast na potwory mógłby polować na księży typu rydzyk czy natanek to byłoby coś
Ten ksiądz dzień po dniu robi się coraz bardziej zuchwały i zaczyna za dużo p*eprzyć :)
K#rwa za przeproszeniem na który temat o nowym Wiedźminie bym nie wszedł wszędzie widzę tego zasmarkanego, pseudoreligijnego trolla-pederastę otwieram_wino. Zrób ludziom przysługę i spie#dalaj nawracać innych ludzi.
A ja gdzie bym nie wszedł widzę zgraje świadków jehowy którzy chcą zniszczyć fundament kościoła
Pozdrawiam Mieczysław
To maleńki robocik szpiegowski do zbierania informacji na temat najlepszych wojowników. Zbiera także DNA. Dragonballa się nie oglądało co? :)