PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608109}
8,6 39 tys. ocen
8,6 10 1 39057
Wiedźmin 2: Zabójcy królów
powrót do forum gry Wiedźmin 2: Zabójcy królów

Grafa w w Wiedźminie2 jest na tyle dobra, że można oceniać postacie po wyglądzie. A więc, - według panów która kobieta jest najładniejsza w grze? A według pań który facet jest
najprzystojniejszy? Mi osobiście najbardziej podoba się Iorveth( co z tego,że nie ma oka i
kilku zębów! :-D). Piszcie.

ocenił(a) grę na 7
kinomania97

Z pań to zdecydowanie Ves. Uroda, umiejętności i charakter w jednym - pozytywnie kojarzy mi się z ksiązkową Milvą, moze to nie przypadek. Jest także bardzo podobna do Michelle Williams:)

kinomania97

Dokladnie, wedlug mnie Ves byla najladniejsza, troche mi przypominala animowana keire knightley z piraci z karaibow. Mam nadzieje, ze jak powstanie ten film w usa (http://www.filmweb.pl/news/Hollywood+zekranizuje+%22Wied%C5%BAmina%22-83843 ), to Ves zagra wlasnie Keira Knightley. Nie wiem jak wy, ale ja jak mialem mozliwosc aby uprawiac sex z Ves... to nie odmowilem :P

Pijany_Mistrz

W sumie jak ktos ogladal film Domino to napewno dostrzeze podobienstwo miedzy Keira a Ves.

ocenił(a) grę na 10
Pijany_Mistrz

Rzeczywiście,jest bardzo podobna i do jednej i do drugiej aktorki:-)! Tylko czekam, aż amerykanie zabiorą się za kręcenie filmu!

kinomania97

Jeśli chodzi o panów, to pewnie nie będę oryginalna - Geralt z Rivii. ;) Ma ten swój pazur, jest unikalnym wiedźminem, a przy tym jednak nie do końca Próby Traw go wyprały z uczuć. A przy tym wygląd niczego sobie ;D
Jest też i Iorweth.

ocenił(a) grę na 10
julciczka

Ach Iorweth - idealny elf. Geralcia też uwielbiam. Prawdziwy, twardy facet.

użytkownik usunięty
kinomania97

Ten elf co siedział w Flotsam na drzewie, a potem konał na trawie. xD