PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608109}
8,6 39 tys. ocen
8,6 10 1 39002
Wiedźmin 2: Zabójcy królów
powrót do forum gry Wiedźmin 2: Zabójcy królów

Odliczanie!

użytkownik usunięty

To co właściciele Edycji Kolekcjonerskiej, już za chwilkę odpalimy Wiedźmina 2.

ocenił(a) grę na 9

jeszcze niecałe 2 h ; ) Oj chyba dzisiaj nie będę spał ; )

Joecrou

oj chyba nie bede spała przez tydzień ;P potem, sie unormuje i bede grac tylko w dzien :D

użytkownik usunięty
Joecrou

No to masz zajebiście, ja sobie jeszcze tydzień poczekam.
Czemu premiera nie mogła być w piątek?!
Przynajmniej za 6dni powymieniam sobie części w kompie, mam zamiar całkowicie oddać się tej zajebistej gierce.

ocenił(a) grę na 8

Uprzejmię prosze o nie spoilerowanie - pamiętajcie, że nieposiadacze EK zagrają dopiero we wtorek albo i później (do których się niestety zaliczam)

BTW
1h 20min ;]

użytkownik usunięty
rAd_

aj tam aj tam
:)

ocenił(a) grę na 8

nie aj tam aj tam, bo zapewne jak ktoś ostro przysiądzie to grając bez przerwy powinien być bardzo daleko w fabule do wtorku

ocenił(a) grę na 9
rAd_

Również proszę nie spoilerowac, tylko pisać Wasze wrażenia z pierwszych minut/godzin gry w Wiedźmina 2 ! :D

użytkownik usunięty

Farciarze, ja mam premiuma i poczekam do jutra : S

ocenił(a) grę na 9

"Z przyczyn technicznych planowana na godz. 00:01 możliwość przedpremierowego uruchomienia Wiedźmina 2 ulegnie opóźnieniu" : /

Joecrou

mam problem, zainstalowałam i wyskakuje okienko o kod, wpisuje okienko znika i nic sie nie dzieje :/ a z tym opóźnieniem to cos więcej wiadomo?

ocenił(a) grę na 9
dupa_z_dupy

"Pracujemy nad tym, żeby gra dała się aktywować jak najszybciej. Cały zespół jest w biurze i naprawdę robimy co się da. Jak będziemy znali przybliżoną godzinę aktywacji to na pewno Was poinformujemy!"

ocenił(a) grę na 9
Joecrou

Niezły przypał. Cóż, cieszcie się w tym czasie posiadacze EK z gustownego popiersia Geralta. O ile przyszło w całości...

użytkownik usunięty
truvneeck

Cha Cha ale w kulki poleciała ekipa!

ocenił(a) grę na 7
truvneeck

Przyszło w całości [co za ryj!], ale jest całe w gustownym meszku z opakowania... :D
W ogóle jak wrażenia z wydania kolekcjonerki? Ja jestem zaskoczona Artbookiem, jakoś niespecjalnie mnie on ruszał, dopóki go nie zobaczyłam na własne oczy... *.*

MetalMia

a nikt sie nie chwali jak gra? no bo zajebista gra ;p no i sosek zyje i na zadne dno nie idzie. ale tryb rozgrywki inny powiedzialabym ze bardziej hmm... teatralny?

ocenił(a) grę na 9
dupa_z_dupy

Pewnie wszyscy grają ; ) W końcu udało mi sie grę odpalić.Jestem w końcówce prologu (gram na spokojnie, by za szybko gry nie skończyć) Gra jest naprawdę rewelacyjna.Grafika miód, walka bardzo mi się podoba, jest trudna, parę razy zginałem już, zobaczymy jak będzie wyglądało Flotsam :)

ocenił(a) grę na 9
Joecrou

Ja właśnie się obudziłem, olewam dzisiaj studia i idę po wieśka:P

użytkownik usunięty
MetalMia

Artbook wykonany rewelacyjnie!

ocenił(a) grę na 9

instaluje cierpliwosc jest kluczem do zadowolenia :)))