PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608109}
8,6 39 tys. ocen
8,6 10 1 39002
Wiedźmin 2: Zabójcy królów
powrót do forum gry Wiedźmin 2: Zabójcy królów

Patch

ocenił(a) grę na 10

"Caly czas tez udoskonalamy gre i aktywnie wspieramy technicznie wszystkich tych co ja juz kupili (a jest ich "troche";) W ciagu najblizszych 24h (a najprawdopodobniej jeszcze dzis w nocy) pojawi sie patch 1.1 - bardzo wazny. O czym bedzie mozna sie przekonac czytajac jego specyfikacje. Natomiast oczywiscie gra bedzie dalej wspierana, bo niestety ilosc mozliwych konfiguracji komputerow PC, sprawia, ze wydanie w 101% idealnie dopracowanej gry na PC nie udaje sie nawet najwiekszym firmom. Najwazniejsze staje sie w takiej sytuacji wsparcie techniczne po premierze, w temacie którego bardzo aktywnie działamy. "
Taką wiadomość otrzymałem od Michała Kicińskiego wczoraj, nie śledzę na bieżąco tego tematu więc nie wiem czy już wydali tego patcha, ale powinien być lada moment więc radzę odwiedzać regularnie stronę gry ;)
Pozdrawiam

ocenił(a) grę na 4
Flameon

Nareszcie. W sumie mogli wstrzymać premierę gry i ją dopracować. Pamiętam jak z Diablo 2 przekładali z 2 lata, jeżeli mnie pamięć nie myli, ale dobrze zrobili, gierka działała bez zarzutu.

ocenił(a) grę na 10
evilkorniszon

Gre mozna dopracowywać bez końca, nawet mogliby dopracowywać do 2015 roku a wtedy musieli by tez zmienić silnik.
Musieli wydać teraz, a "ulepszeniami" będą oficjalne patche.

ocenił(a) grę na 8
Flameon

Nie wiem ile zasługa patcha, a ile hotfixa od AMD, ale gram na prawie ultra (wyłączone uberpróbkowanie i rozmycie w ruchu) na kompie, który ledwo minimalne wymagania spełnia. Najmniej miałem 17FPS w obozie Temerii w prologu. W zamkniętych pomieszczeniach 40-50FPS.
Mam nadzieję, ze będę mógł ukończyć questa z trollem i sklepik z marzeniami.

ocenił(a) grę na 10
rAd_

rAd napisz do mnie na GG jak coś, 5508343 ;]