Mam pewien problem z grą.
Kiedy byłem we Flotsam wyciągnąłem Kurtkę niebieskich pasów ze skrzyni oraz resztę przedmiotów znajdujących się w niej, następnie usunąłem wszystkie zapisy gry i rozpocząłem grę od początku.
Wątpię żebyście odgadli co się wydarzyło....już na początku gry mam tą kurtkę ze sobą oraz resztę sprzętu, pytanie co mam skasować, zmienić czy czort wie co jeszcze zrobić żeby nie mieć tych przedmiotów?
Oczywiście oprócz wyrzucenia ich.
Jest dodatkiem, mam kolekcjonerkę więc miałem dostęp do tej kurtałki wcześniej ale i tak nie powinno jej być na samym początku gry.
Mam ją podczas oblężenia zamku!
Wiem stary, ale Ty nie kminisz.
Byłem w akcie 1 gdzie dostałem tę kurtkę, następnie skasowałem zapisy i zacząłem grać od początku i ta kurtka cały czas jest w moim ekwipunku.
bo masz ją na starcie jako dodatek do gry DLC żeby jej nie było musiałbyś nie instalować albo wejść do folderu gry i usunąć plik "roche-jacket.dzip" w folderze CoockedPC to jest
-.-
Kiedy rozpoczynałem pierwszy raz to jej nie miałem a teraz mam?!
Ją się powinno otrzymywać w skrzyni we Flotsam a nie przy oblężeniu zamku!
W dodatku przed szturmem jej nie mam a podczas szturmu jest już założona.Sama się zakłada, to jest jakiś błąd tylko nie wiem jak go usunąć, spróbuję usunąć ten plik który mi podałeś, dzięki.